ΑΕ Φοίνικα: Προπόνηση στην παγωνιά

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2022

Με δελτίο Τύπου το οποίο υπογράφει ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μιχαηλίδης η ΑΕ Φοίνικα αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ στις προπονήσεις τους. 

Αναλυτικά: Θέλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν την άθληση των παιδιών τους στις ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου μας καθώς και τους ενήλικες αθλητές μας, ότι η δυσλειτουργία στις προπονήσεις του συλλόγου μας οφείλεται αποκλειστικά στην επιτροπή διοίκησης των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (ΕΑΚΘ) που ανέλαβαν προσωρινά τη διοίκηση του αθλητικού κέντρου Φοίνικα από τις 20-9-2021 με δικαστική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι πριν την ανάληψη της διοίκησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Φοίνικα απο την επιτροπή διοίκησης των ΕΑΚΘ, πρόεδρος της οποίας είναι ο κύριος Πέτρογλου Τριαντάφυλλος, ο σύλλογος μας είχε στο γήπεδο Μπάσκετ καθημερινή καθαριότητα καθώς και θέρμανση τους χειμερινούς μήνες. 

Όλως παραδόξως από την ημέρα ανάληψης της διοίκησης του γηπέδου από τα ΕΑΚΘ η καθαριότητα είναι ανεπαρκής ( γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα ) ενώ ΔΕΝ έχουμε καθόλου θέρμανση, με αποτέλεσμα οι ανήλικοι και ενήλικοι αθλητές μας να κάνουν προπόνηση στην παγωνιά. Σε επανειλημμένα επίσημα έγγραφα που τους στείλαμε ποτέ δεν μας απάντησαν. Άραγε τα ΕΑΚΘ περιμένουν να περάσει ο χειμώνας για να έχουμε θέρμανση στο γήπεδο του Φοίνικα; ΥΓ: Θα επανέλθουμε και με νέα δελτία τύπου προς ενημέρωση των μελών καθώς και των πολιτών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.