ΑΕ Φοίνικα για πρόεδρο ΕΑΚΘ: «Μας εξαπατήσατε κ. Πέτρογλου»

Metrosport Team14 Ιουνίου 2022

Η «Αθλητική Ένωση» Φοίνικα εξέδωσε ανακοίνωση κατά των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων της Θεσσαλονίκης (ΕΑΚΘ), για τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που προορίζονταν για τη συντήρηση του γηπέδου του Φοίνικα και άφησε όλο το χειμώνα χωρίς θέρμανση το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, με αποτέλεσμα να σταματήσουν να αθλούνται πολλοί νεαροί αθλητές, όπως αναφέρεται αναλυτικά στην παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Βάσει του εγγράφου των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης με αριθμό πρωτοκόλλου Φ7/2638/06-12-2016 μας ενημερώνουν ότι εκκρεμεί για το γήπεδο του Φοίνικα η μεταφορά του λογαριασμού της ΕΥΑΘ στο όνομα τους , αφού τακτοποιηθεί από την ΑΕ ΦΟΙΝΙΚΑ το ποσό που αφορά χρήση προγενέστερη της 13-11-2015 ( ημερομηνία παραχώρησης του γηπέδου Φοίνικα στα ΕΑΚ Θεσσαλονίκης από τη ΓΓΑ ).

Η ΑΕ ΦΟΙΝΙΚΑ στις 29-03-2017 υπακούοντας έκανε ρύθμιση στην ΕΥΑΘ και πλήρωσε 10.428,24 € ( περισσότερα από το ποσό που της αναλογούσε ) και προσκόμισε στην επιτροπή διοίκησης των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης έγγραφο της ΕΥΑΘ με αριθμό πρωτοκόλλου 21125/31-10-2019 όπου η ΕΥΑΘ βεβαιώνει ότι πληρώθηκε το συγκεκριμένο ποσό. Παρόλα αυτά η επιτροπή διοίκησης των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης ( με πρόεδρο τον κύριο Πέτρογλου Τριαντάφυλλο ) δεν τήρησε τα γραφόμενα της ( εξαπατώντας τον σύλλογο μας ) με αποτέλεσμα η ΕΥΑΘ να μας χρεώσει 17.202,00 €.

2. Παραχώρησε η επιτροπή διοίκησης των ΕΑΚΘ με αριθμό πρωτοκόλλου Φ1/3162/27-11-2018 δημόσια κτιριακή έκταση 84 τμ του γηπέδου Φοίνικα σε σύλλογο ο οποίος ΔΕΝ είχε ΑΦΜ την συγκεκριμένη περίοδο και παρότι με έγγραφα μας ( Αρ.πρωτ.:15/20-10-2019 και 68/03-11-2020 ) ζητήσαμε από την επιτροπή διοίκησης των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης να γίνει διερεύνηση νομιμότητας της πράξης αυτής δεν είχαμε καμία απάντηση διότι η επιτροπή διοίκησης των ΕΑΚΘ ( με πρόεδρο τον κύριο Τριαντάφυλλο Πέτρογλου ) όχι μόνο δεν μας απάντησε αλλά αποσιώπησε το θέμα. Αργότερα για άλλο θέμα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με διαπιστωτική πράξη έκρινε έκπτωτο όλο το διοικητικό συμβούλιο του συγκεκριμένου συλλόγου ( Αρ.πρωτ.: 241649/27-05-2021 ).

3. Ας μας εξηγήσει ο κύριος Πέτρογλου που πήγαν οι δεκάδες χιλιάδες ευρώ που προορίζονταν για τη συντήρηση του γηπέδου του Φοίνικα και άφησε όλο το χειμώνα χωρίς θέρμανση το κλειστό γήπεδο μπάσκετ με αποτέλεσμα να σταματήσουν να αθλούνται πολλοί νεαροί κυρίως αθλητές μας; Ας μας εξηγήσει επίσης γιατί δεν λειτουργεί το WC για το κοινό στο γήπεδο ποδοσφαίρου με ότι αυτό συνεπάγεται ; Ας μας εξηγήσει γιατί είχαμε μόνο τρεις φορές την εβδομάδα καθαριότητα αντί για καθημερινή; Από πληροφορίες μάθαμε ότι σε άλλα γήπεδα ευθύνης των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και καθημερινή καθαριότητα έχουν και θέρμανση τον χειμώνα. Προς ενημέρωση σας κύριε Πέτρογλου ο σύλλογος μας συντηρούσε το γήπεδο με δέκα χιλιάδες ευρώ ετησίως και όλα λειτουργούσαν κανονικά χωρίς να επιβαρύνεται το ελληνικό δημόσιο ενώ εσείς και το ελληνικό δημόσιο επιβαρύνεται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ ( από πληροφορίες μας πάνω από 70.000,00 ευρώ ετησίως ) και το γήπεδο δεν λειτουργεί σωστά , όπως ανωτέρω αναφέραμε.

4. Ας μας εξηγήσει γιατί απέφευγε την πραγματογνωμοσύνη των κτιριακών εγκαταστάσεων του γηπέδου Φοίνικα ώστε να γίνει σωστά η παράδοση - παραλαβή του γηπέδου αλλά προτίμησε με ψέματα να μας συκοφαντήσει; Μήπως μας θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Ας βγει δημόσια και ξεκάθαρα να δικαιολογήσει τα ανωτέρω. Είμαστε στη διάθεση του και σε δημόσιο διάλογο. Όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν την αλήθεια των ανωτέρω γραφόντων είναι ανά πάσα στιγμή προς δημοσίευση αν αυτό μας ζητηθεί.

Για την ΑΕ ΦΟΙΝΙΚΑ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.