Admiral: Νέο κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Metrosport Team13 Ιουλίου 2020

Η Admiral ενισχύει το δίκτυό των φυσικών καταστημάτων της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας αθλητικών ειδών, με ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Τσιμισκή 57.

Φέτος τον Ιούλιο στο ολοκαίνουργιο κατάστημα υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα σχέδια σε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή των αγαπημένων brands Admiral, KAPPA, Maui&Sons και STARTER, με έκπτωση έως και 50%.

Η Admiral συνεχίζει δυναμικά την επανατοποθέτησή της στην ελληνική αγορά με τα πλήρως ανακαινισμένα καταστήματα της αλυσίδας να διαδέχονται το ένα το άλλο και στόχο της να κάνει την αγοραστική εμπειρία του κοινού πιο απολαυστική από ποτέ.

Βρείτε το νέο κατάστημα Admiral εδώ: Admiral, Tsimiski 57, Thessaloniki 546 23

Τηλέφωνο: 231 027 9047

Σχετικά με την Admiral:

Admiral σημαίνει κορυφαία ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.

Στα 135 καταστήματά της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε casual, αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, αξεσουάρ άθλησης, αλλά και ειδικό εξοπλισμό για επαγγελματίες αθλητές.

Η Διεθνής Αθλητική Ε.Π.Ε. είναι η ελληνική εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της το σήμα Admiral (Ελλάδα, Κύπρος, Βαλκανικές χώρες) καθώς επίσης και τις αντιπροσωπείες των σημάτων Kappa, Μaui & Sons και Starter.

Το 2019 η εταιρία επέκτεινε τις εμπορικές δραστηριότητες της και στην Βουλγαρία με την προσθήκη δύο νέων καταστημάτων στη Σόφια. Την πλήρη γκάμα όλων των αθλητικών ειδών μπορείτε να βρείτε στο www.admiralsports.shop.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.