ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ήττα «αυτοκτονία» της Μπαρτσελόνα 1-2 από τη Γρανάδα!

Metrosport Team29 Απριλίου 2021

Η «μάχη» για τον τίτλο στην Ισπανία είναι μεγάλη, αλλά πλέον γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική. Η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία, κερδίζοντας τη Γρανάδα, να σκαρφαλώσει για πρώτη φορά (!) στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως την άφησε να πάει χαμένη! Οι Μπλαουγκράνα γνώρισαν αδιανόητη ήττα 1-2 από τη Γρανάδα στο Καμπ Νου και η κατάσταση στη βαθμολογία παραμένει, με όλες τις ομάδες από 33 ματς, αναλλοίωτη: 

Ατλέτικο 73

Ρεάλ 71

Μπαρτσελόνα 71

Σεβίλλη 70!

Η Μπαρτσελόνα που «έτρεξε» απίστευτο σερί με το οποίο έκανε τρομερό comeback για τον τίτλο, προηγήθηκε με τον Λιονέλ Μέσι στο 23’, μετά από ασίστ του Γκριεζμάν.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Μπαρτσελόνα είχε δύο καλές στιγμές για να πετύχει το 2-0 με Γκριεζμάν και Σέρχι Ρομπέρτο, όμως δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα το εύθραυστο 1-0 να απειλείται διαρκώς από τη Γρανάδα.

Οι Ανδαλουσιάνοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 σε μια από τις λιγοστές επιθέσεις τους με εξαιρετικό σουτ του Ματσίς στο 63’.

Η Μπαρτσελόνα γέμισε με εκνευρισμό και άγχος και η Γρανάδα το εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο, στο 79’ όταν με κεφαλιά ο Χόρχε Μολίνα πέτυχε το τελικό 1-2.

Υπενθυμίζεται πως τη μεθεπόμενη, 35η αγωνιστική θα συγκρουστούν: Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης!

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (72' Ντεμπελέ), Πικέ, Ουμτιτί, Μπουσκέτς (81' Τρινκάο), Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Μορίμπα (72' Πέδρι), Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν.

Γρανάδα: Ααρόν, Ντίαθ, Σάντσεθ, Πέρες, Φουλκέ, Ερέρα, Ετεκί (61' Γκοναλόν), Κίνι, Σουάρες (86' Βίκο), Σολδάδο (61' Μολίνα), Ματσίς (76' Μαρίν).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.