Αδερφός Μίσιτς: «Μίλησε με Σαββίδη και συμφώνησε για τρία χρόνια»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2020

Τριετές συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο Γιόσιπ Μίσιτς με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο αδερφός του, Ματίγια, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Κώστα Πετρωτό και Βασίλη Βλαχόπουλο.

Ο αδερφός του Κροάτη μέσου υποστήριξε ότι συναντήθηκε απευθείας με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη, και συμφώνησαν να συνεχίζουν την συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για την καταβολή της ρήτρας και τόνισε ότι ο Μίσιτς θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο με τα «ασπρόμαυρα» και φυσικά μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Το νέο συμβόλαιο του Μίσιτς με τον ΠΑΟΚ: «Αυτή η χρονιά άρχισε πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο αδερφός μου υπέγραψε στον ΠΑΟΚ. Ήξερα για τις συζητήσεις που υπήρχαν. Είχα μιλήσει με τον αδερφό μου. Ξέρω ότι θα υπογράψει αύριο».

Τις λεπτομέρειες του deal:«Θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο από το προσεχές καλοκαίρι, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Δεν είμαι σίγουρος για τη ρήτρα. Πιστεύω ότι τώρα θα τη δώσει ο ΠΑΟΚ».

Εάν έχει μιλήσει με τον αδερφό του: «Μιλήσαμε μετά από τον παιχνίδι. Μου είπε ότι μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη απευθείας και έκλεισε τη συμφωνία».

Τους στόχους του Μίσιτς με τον ΠΑΟΚ: «Θέλει να πάρει ξανά τον τίτλο. Φέτος είναι πιο δύσκολο όμως καθώς ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα τα καταφέρει. Φυσικά θέλει και το Κύπελλο και ο μεγάλος του στόχος είναι η πορεία στην Ευρώπη».

Εάν σκέφτονται να μετακομίσουν στην Ελλάδα οι γονείς του Μίσιτς: «Στον πατέρα μου αρέσει η ήσυχη ζωή. Είναι λίγο δύσκολο καθώς του αρέσει να ζει στο χωριό».

Το ρόλο του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ: «Είναι ελεύθερος ο ρόλος του. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τέτοιο ρόλο».

Το πώς θα γιορτάσουν την συμφωνία: «Είμαι στη Βουδαπέστη.Το καλοκαίρι θα γίνει αυτό πιθανότατα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.