Αδερφή Νάσου Κωνσταντίνου: «Αυτό μου έμεινε από τη συνομιλία μου με τον Γκαρσία»

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ηττήθηκε στην Κύπρο από την Ομόνοια και να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League, ωστόσο ο κόσμος του Δικεφάλου είχε χθες έναν λόγο για να αισθανθεί υπερηφάνεια. Αυτός ήταν η πρόσκληση της ΠΑΕ στην οικογένεια του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, να παρευρεθεί στο ΓΣΠ για να δει από κοντά την προσπάθεια των παικτών. Η αδερφή του Νάσου, Νατάσσα Κωνσταντίνου, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την χθεσινή της εμπειρία, ενώ εκθείασε και τον Πάμπλο Γκαρσία για την ανθρωπιά που επέδειξε. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την χθεσινή της εμπειρία: «Θέλω να θυμούνται τον αδερφό μου και για αυτόν τα κάνω όλα αυτά. Πρώτα πήγαμε στο ξενοδοχείο όπου ήταν η αποστολή, ζήτησε ο Γκαρσία να μας δει. Ένα απόλυτο... respect στον άνθρωπο, ήταν πολύ απλός μας αγκάλιασε και μας φίλησε. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα θα έπαιζε για τον Νάσο είτε έχαναν είτε κέρδιζαν. Οι οπαδοί κρατούν το ΠΑΟΚ ζωντανό. Μετά πήγαμε στο γήπεδο και κατεβήκαμε προς τους πάγκους ώστε να νιώσουμε καλύτερα τον παλμό του αγώνα».

Για το αν επισκέφτηκαν το κοιμητήριο του Νάσου: «Ήρθαν δυο άτομα της διοίκησης και πήγαμε στον τάφο του αδερφού μου. Επισκεφτήκαμε και το ξωκλήσι που έχουμε φτιάξει εμείς μαζί με αρκετούς οπαδούς της ομάδας».

Για το τι της έμεινε από την συνομιλία με Γκαρσία: «Αυτό που έμεινε είναι ότι νιώθει την ομάδα του ΠΑΟΚ όπως τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν το όνειρο του, να προπονήσει την ομάδα. Έβλεπα και χθες ότι πιεζόταν, λυπήθηκε για το αποτέλεσμα. Ήταν τιμή που μας κάλεσαν, που θυμήθηκαν τον αδερφό μου για άλλη μια φορά. Οι παίκτες προσπάθησαν στο γήπεδο, δεν τους έβλεπα να μην προσπαθούν για το παραμικρό».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.