8ο Πανελλήνιο συνέδριο ελληνικής εταιρίας παιδιατρικής αιματολογίας ογκολογίας

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2022

Για 8η χρονιά η Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής-Αιματολογίας-Ογκολογίας διοργανώνει πανελλήνιο υβριδικό συνέδριο με τίτλο «Νέα δεδομένα σε έναν κόσμο που αλλάζει».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο «THE ΜΕΤ» και θα διαρκέσει από σήμερα (Πέμπτη 6 Οκτωβρίου) έως το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022.

Η επίσημη έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα (6/10) στις 6μ.μ.

Εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκοί και ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων όπως: Αιματολόγοι, Παθολόγοι, Παιδίατροι, Ογκολόγοι, Ακτινολόγοι, Νευρολόγοι αλλά και Νοσηλευτικό Προσωπικό, Ειδικευόμενοι Ιατροί και Φοιτητές συνθέτουν ένα πολυεπίπεδο συνεδριακό κοινό.

Καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί και πολύπειροι επιστήμονες με την πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία τους θα ενημερώσουν το κοινό για τις τελευταίες πρακτικές θεραπειών και αντιμετώπισης που βασίζονται σε πρόσφατες επιστημονικές έρευνες.

Το συνέδριο αποτελεί μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών μέσα από ενδιαφέρουσες και γόνιμες συζητήσεις μεταξύ των συνέδρων.

Με την ολοκλήρωση του συνεδρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Αιματολογίας -Ογκολογίας είναι μία επιστημονική, μη-κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1986 και μετά από πολλά χρόνια πρωτοβουλίας και δραστηριοποίησης στο χώρο της υγείας, αποτελεί σήμερα έναν υγιή και σημαντικό οργανισμό, ο οποίος αριθμεί 100 ενεργά μέλη.

Στο πλαίσιο των θεσμοθετημένων στόχων της είναι και η διοργάνωση Ελληνικών και διεθνών συνεδρίων σχετικών με τα νέα δεδομένα και τις επιστημονικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.