Ηρακλής: Νίκη για να τελειώσει την παραμονή

Metrosport Team22 Απριλίου 2024


Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να ξεφύγει αισθητά και να μεγαλώσει τη διαφορά απ’ τους διώκτες του θα αγωνιστεί στον σημερινό (16:00) αγώνα κόντρα στον Αιολικό ο Ηρακλής, στο γήπεδο της Χαλάστρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out της Super League 2.

Οι νησιώτες μπορεί να βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας, όμως η αναμέτρηση αυτή κρύβει παγίδες και κινδύνους, με τον προπονητή του Ημίθεου, Σούλη Παπαδόπουλο να μην επιτρέπει χαλάρωση κι εφησυχασμό, προσπαθώντας να κρατήσει τους παίκτες του σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση, ζητώντας τους το αυτονόητο. Τη νίκη που θα φέρει περαιτέρω ηρεμία και ασφάλεια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τις εναπομείνασες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με χθεσινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου το πρόγραμμα αναλώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του σε τακτική και στατικές φάσεις. Ο κόουτς Σούλης Παπαδόπουλος πήρε μαζί του για την αναμέτρηση 24 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Εμπό, Κούστα και Ισνάλντο, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Γκερμούς.

Αναλυτικά, η αποστολή: Παλαβράκης, Τσιλιγγίρης, Μακρής, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ, Βιτλής, Κωστόπουλος, Γκμπενιόν, Τσαγκαλίδης, Σιούτας, Τόρρες, Δοϊράνλης, Πατράλης, Σπυρίδης, Α. Μπαλικτσής, Νεοφυτίδης, Κωστίκα, Εμπο, Αρόγιο, Δασκαλάκης, Κούστα, Ισνάλντο, Κουντουριώτης και Μ. Μπαλικτσής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.