Τελικός Κυπέλλου: Hρθε η ώρα των πράξεων

Βασίλης Μάστορας15 Απριλίου 2024

Σήμερα θα πρέπει να απαντήσουν Αρης και Παναθηναϊκός για την έδρα του Τελικού. Μετά την Ε.Ε. της ΕΠΟ το μπαλάκι πετάχτηκε στις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι ολοφάνερο ότι κινεί γη και ουρανό, ώστε να μπει στο ΟΑΚΑ ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, πληρωμένος από τη ΓΓΑ για δύο λόγους: Πρώτον για να αντιμετωπίσει τον Αρη σ’ ένα περισσότερο οικείο περιβάλλον και δεύτερον για να έχει ένα έτοιμο γήπεδο για τους αγώνες της νέας αγωνιστικής περιόδου, αν το δηλώσει ως έδρα, χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ.

Ο Αρης δεν έχει λόγο να πέσει σε μία τέτοια «παγίδα». Μετά μάλιστα την πρόσφατη δήλωση του κ. Καρυπίδη «ο αγώνας θα γίνει στον Βόλο με ή χωρίς κόσμο», το τοπίο ξεκαθαρίζει ακόμη περισσότερο. Υπάρχει βεβαίως και η νέα δήλωση του δημάρχου Βόλου «θα αναλάβει η δημοτική αρχή τη δαπάνη του εξοπλισμού», η οποία έχει ενδιαφέρον και δείχνει πιθανή λύση.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Αρης θα πρέπει να επιβεβαιώσει σήμερα, εγγράφως, αυτό που υποστηρίζει με λόγια. Και τη διάθεση της να συμβάλει οικονομικά στην τοποθέτηση του εξοπλισμού, και κυρίως ότι εμμένει σ’ όσα αναφέρει η προκήρυξη για την έδρα του Τελικού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.