Η ατάκα του Κουλιεράκη που δείχνει τα… πάντα!

Γιώργος Ζαΐρης02 Απριλίου 2024

«Στα αποδυτήρια πριν βγούμε για το δεύτερο ημίχρονο είπα στον Νάσμπεργκ να σκέφτεται μόνο τη νίκη». Αυτή η ατάκα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην συνέντευξη που παραχώρησε στη «Μ» και μπορείτε να τη διαβάσετε στη σημερινή έκδοση, είναι όλα τα… λεφτά για να καταλάβει κανείς ένα πράγμα: ο ΠΑΟΚ πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός που στο πρόσωπο ενός 21χρονου έχει βρει - με επίγνωση το γράφω – έναν ηγέτη!

Ενας 21χρονος, συμβουλεύει έναν 28χρονο! Μπορεί να το κάνει όχι γιατί είναι αλαζόνας ή γιατί έχει έπαρση. Αλλά επειδή ο ίδιος, ναι, στα 21 του, νιώθει πως μπορεί να κουβαλήσει όχι μόνο το βάρος της φανέλας αλλά και όλη την άμυνα!

Η αυτοπεποίθηση του Κουλιεράκη δεν είναι αποτέλεσμα έπαρσης ή άγνοιας κινδύνου. Είναι αποτέλεσμα τόσο της προσωπικότητας που έχει χτίσει τα τελευταία επτά χρόνια στον ΠΑΟΚ (και έχοντας φύγει από τα 14 του μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού του). Και αυτή η προσωπικότητα ήρθε να κουμπώσει στο ταλέντο, στη δουλειά και στα ευλογημένα… ποδοσφαιρικά στοιχεία.

Και όλα αυτά για ένα παιδί που θα μπορούσε να κρυφθεί πίσω από πολλούς και αξιόλογους και πολύ πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχει ως συμπαίκτες. Δεν το κάνει, είναι αυστηρός πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό του και συνεχίζει να δουλεύει. Ο Κουλιεράκης αυτή τη στιγμή (μαζί φυσικά και με τον Κωνσταντέλια) είναι η ΒΙΤΡΙΝΑ των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Μια βιτρίνα που τη βρίσκεις μόνο στις πιο εμπορικές οδούς της υφηλίου με τα πανάκριβα καταστήματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.