«Μεγάλο ρόλο θα παίξει το κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2024

Ο Περικλής Αμανατίδης, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή τον Νοέμβριο του 2023 και αποχώρησε στις 6 Μαρτίου 2024, μίλησε στο Metropolis 95.5. 

Αναφέρθηκε και στο ποια ομάδα μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά.

Ο γνωστός προπονητής είπε στις δηλώσεις του, τα εξής: “Παίζει ρόλο η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος όσον αφορά τον ρυθμό. Οι διεθνείς πάντως που έπαιξαν σε παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες, βρήκαν ρυθμό. Τον μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει το κίνητρο. Ποιος έχει το μεγαλύτερο κίνητρο και για ποιον λόγο. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σε δύο διοργανώσεις. Έχει γεμίσει προσδοκίες στον κόσμο του. Και οι δύο ομάδες μπορούν να χτυπήσουν το Πρωτάθλημα. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για ματς με μεγάλη ισορροπία, ενώ είναι και νωπές οι μνήμες από όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Το ματς θα είναι καυτό στην Λεωφόρο, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Όσο για την ΑΕΚ, είναι μονόδρομος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα καθώς έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο και την Ευρώπη. Εάν δεν κερδίσει το πρωτάθλημα θα χάσει πολλά και η σεζόν θα χαρακτηριστεί ως αποτυχημένη. Και ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ, έχει ενισχυθεί πολύ. Με έναν προπονητή που ήδη του έχει γίνει συμβόλαιο. Έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο τρίτο παιχνίδι, ο Άρης έχει το προβάδισμα για την νίκη απέναντι στην Λαμία. Η πορεία της Λαμίας είναι ήδη επιτυχημένη, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει στην μίνι διοργάνωση”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.