Το σκέφτονται, αλλά δεν βιάζονται με τις ανανεώσεις στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης19 Μαρτίου 2024

Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια φέτος το καλοκαίρι ο Αρης δεν έχει να διαχειριστεί τόσα πολλά συμβόλαια και ιδιαίτερα ποδοσφαιριστών που είναι στον βασικό κορμό της ομάδας. Δύο είναι οι πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις στις οποίες δεδομένα το κλαμπ χρειάζεται να ρίξει το βάρος μέσα στους επόμενους μήνες. Του Φαμπιάνο Λέισμαν και του Χουλιάν Κουέστα, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το καλοκαίρι.

Προσώρας δεν υπάρχει επίσημη επαφή με κανέναν από τους δύο, παρά μόνο κάποιες ανεπίσημες συζητήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα χωρίς ωστόσο να “πέσουν” στο τραπέζι νούμερα και προτάσεις.

Τόσο ο Αρης όσο και η πλευρά των δύο παικτών για την ώρα διατηρούν στάση αναμονής καθώς η σεζόν είναι σε εξέλιξη και για το κλαμπ υπάρχει το μεγάλο ραντεβού του Μαϊου στον τελικό του Κυπέλλου. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή είναι σίγουρο οι εμπλεκόμενες πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης των συμβολαίων τους και για τον Αρη θα ήταν το ιδανικό να καταφέρει να διατηρήσει και τους δύο στο ρόστερ. Αυτό άφησε να εννοηθεί εξάλλου στην πρόσφατη επαφή του με σπουδαστές δημοσιογραφίας και ο Άκης Μάντζιος, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Έμμεσα χαρακτήρισε επιτακτική την παραμονή τόσο του Χουλιάν Κουέστα, όσο και του Φαμπιάνο για τον οποίον εκτιμά ότι είναι ο καλύτερος στόπερ αυτή τη στιγμή στην ομάδα και ενδεχόμενη αποχώρησή του θα αφήσει σημαντικό κενό.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις που η κάθε μία εμπεριέχει το δικό της βαθμό δυσκολίας και όταν έρθει η ώρα θα φανεί αν ο Αρης μπορεί να κρατήσει ή όχι τους δύο ποδοσφαιριστές στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ισπανός τερματοφύλακας διανύει την 6η σεζόν του στους Κιτρινόμαυρους, κάνει εξαιρετική σεζόν (και) φέτος και είναι σίγουρο ότι θα έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του. Το ίδιο και ο Βραζιλιάνος στόπερ, με τη διαφορά ότι στη δική του περίπτωση το δύσκολο της υπόθεσης είναι το οικονομικό. Υπό την έννοια ότι και ο ίδιος θα θέλει να κεφαλαιοποιήσει τις καλές εμφανίσεις του με τους Κιτρινόμαυρους και να πάρει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Σε κουβέντες (προφορικού επιπέδου) που έγιναν κατά καιρούς με την ομάδα, η πλευρά του Φαμπιάνο αξιώνει νούμερα που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τα προσφέρει ο Αρης.

Οπότε για την ώρα όλα είναι ανοιχτά και δύσκολα φαίνεται ότι θα παρουσιάσει εξέλιξη κάποιο ζήτημα ανανέωσης πριν από τον τελικό Κυπέλλου. Ομοίως και με τον Άκη Μάντζιο, που επίσης το συμβόλαιο του είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και για την ώρα δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη για το μέλλον του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.