Στον δρόμο της επιστροφής ο Ζουλ

Γιώργος Στράντζαλης16 Φεβρουαρίου 2024

Ο Άκης Μάντζιος είδε σε δεύτερη σερί προπόνηση τον Ζαν Ζουλ να παίρνει μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος κι αυτό από μόνο του στοιχειοθετεί μια ευχάριστη είδηση για τον προπονητή. Ο Καμερουνέζος ήταν στα πιτς για σχεδόν 1,5 μήνα, από τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, και η απουσία του αν μη τι άλλο δημιούργησε πρόβλημα στη διαχείριση καθώς ήρθε σε ένα διάστημα που η ομάδα είχε διαδοχικά παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και οι επιλογές στο “6” ήταν ήδη περιορισμένες.


Ο Ζαν Ζουλ ετοιμάζεται για τη δεύτερη επιστροφή του στη σεζόν μετά τον πρώτο τραυματισμό στο γόνατο που επίσης τον είχε αφήσει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα ο Καμερουνέζος έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη θλάση κι αυτό φαίνεται από την παρουσία του στις δύο προπονήσεις, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος μπορεί να αισθάνεται τόσο άμεσα σιγουριά για να τον χρησιμοποιήσει.

 Ειδικά στον επικείμενο αγώνα με τον Ατρόμητο, ασχέτως αν έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Με δεδομένο ότι απουσιάζει για περισσότερο από ένα μήνα από τις προπονήσεις και έχει μείνει πίσω, το πιο πιθανό είναι ότι θα του δοθεί χρόνος και η επόμενη εβδομάδα, που δεν υπάρχει ενδιάμεση αγωνιστική υποχρέωση, είναι ιδανική για τον Ζουλ να πάρει χρόνο και... χώρο ώστε να βρει ξανά τα πατήματά του. 

Στόχος είναι ο Καμερουνέζος να είναι απολύτως έτοιμος στον δεύτερο αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά και στα play off του Πρωταθλήματος. Η επιστροφή πάντως είναι κάτι που περιμένει διακαώς ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος βλέπει τον Βερστράτε τον παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του κι αυτός είναι και ο λόγος που έχει βάλει στο πλάνο του για τα χαφ και τον Φραν Βέλεθ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.