«Πρέπει να αποδείξουν κάτι παρά την αποχη οι παίκτες του Άρη, να πάρουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους»

Στέφανος Αβραμίδης09 Φεβρουαρίου 2024

O Λεωνίδας Βόσδου μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την υποχρέωση που έχουν οι παίκτες του Άρη, να κερδίσουν τον επόμενο αντίπαλό τους στο Πρωτάθλημα και παράλληλα να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης για τον τελικό, από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.  

Ο βετεράνος άσος του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στην αποχή που έγινε: «Ενημερώθηκα για το γεγονός και είναι ένα λυπηρό γεγονός. Ο Άρης τότε, όταν αγωνιζόμουν, δεν είχε τέτοια θέματα. Οι παίκτες έχουν οικογένειες. Το θέμα είναι τι ψυχολογία θα έχουν για αυτά τα παιχνίδια. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Αυτό είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Στην Παναχαϊκή κάναμε μόνοι μας προπόνηση όταν απείχαμε λόγω οικονομικών υποχρεώσεων. Έχει ο Άρης να πάρει τόσα χρόνια Κύπελλο. Στην Ολλανδία όταν ξεκινά το Πρωτάθλημα γίνεται ένας προγραμματισμός. Υπεύθυνα για όλες τις ομάδες. Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να ελεγχθεί αυτή η ιστορία.

Ξέρω απόλυτα την ψυχολογία των παικτών, γιατί είχα περάσει παρόμοια περιστατικά στην Παναχαϊκή. Αναλάβαμε τις ευθύνες μας. Τα παιδιά του Άρη, κάτι πρέπει να κάνουν. Πρέπει να αποδείξουν κάτι, παρά την αποχή. Από την στιγμή που κάνεις αποχή, πρέπει να κερδίσουν στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Κανείς δεν θα σκεφθεί ότι έχουν οικογένειες, παιδιά και υποχρεώσεις. Οφείλουν να κερδίσουν».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.