Άρης: Δεν τελείωσε ακόμη με τις μεταγραφές

Βασίλης Βλαχόπουλος02 Φεβρουαρίου 2024

Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής με την προσθήκη παίκτη ο οποίος είτε θα έχει την ποιοτική επάρκεια για την αντικατάσταση του Βλάντιμιρ Νταρίντα είτε θα μπορεί να συνυπάρχει με τον Τσέχο στην 11αδα είναι μέσα στις προθέσεις του Αρη και καθώς υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν, το επόμενο 48ώρο χαρακτηρίζεται κρίσιμο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η ανάγκη προσθήκης παίκτης στον άξονα φαίνεται κάθε φορά που χρειάζεται να απουσιάσει ο Βλάντιμιρ Νταρίντα με τελευταίο παράδειγμα τον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου. Απόντος του Τσέχου διαπιστώθηκε… ανακατωσούρα στη μεσαία γραμμή, τα τρεξίματα ήταν περιορισμένα και η λειτουργία αυτής σε επίθεση και άμυνα κρίθηκε ανεπαρκέστατη. Βέβαια, η διαπίστωση περί της ανάγκης προσθήκης ενός παίκτη ο οποίος θα μπορεί να παίξει είτε ως εσωτερικός μέσος είτε ως αμυντικός χαφ υπάρχει εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες.

Καθώς εξέπνευσε η προθεσμία για παίκτες οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες, οι «κίτρινοι» έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή ο οποίος (μέχρι και προχθές) έμεινε ελεύθερος. Ασφαλείς πληροφορίες της σημερινής «Μ» αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» ασχολούνται με δύο περιπτώσεις. Ο ένας μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 6αρι όσο και ως 8αρι ενώ ο δεύτερος είναι αποκλειστικά εσωτερικός μέσος. Πρόκειται για παίκτες οι οποίοι απασχόλησαν και στο παρελθόν και για τους οποίους υπάρχει η βεβαιότητα ότι μπορούν είτε να συνυπάρξουν με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα είτε να τον αντικαταστήσουν στις φορές που θα χρειαστεί να πάρει ανάσες ο Τσέχος. Η διαφωνία στο οικονομικό είναι ο λόγος της καθυστέρησης που παρατηρείται καθώς επαφές υπάρχουν εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν οικειοθελώς από τις ομάδες τους καθώς δεν ήταν ικανοποιημένοι από τον αγωνιστικό ρόλο τους.

Εν αντιθέσει με τον μέσο που προβλέπεται να προστεθεί, μάλλον έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα το ζήτημα του αριστερού fullback αν και είχε διαπιστωθεί η αδυναμία του Φράνκο Φεράρι να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές ευθύνες τους. Κατά τις ίδιες πηγές επιχειρήθηκε ο δανεισμός ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκει σε ισπανική ομάδα αλλά οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.