Γκαγκάτσης: «Θα μάθετε και για τη Νέα Τούμπα»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2024

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε για το νέο προπονητικό κέντρο που θα φτιάξει ο ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, μίλησε για τεράστιο έργο-παρακαταθήκη στο μέλλον του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά: «Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε αυτό το τεράστιο έργο το οποίο πρόκειται να γίνει εδώ, μπροστά σε αυτό το τεράστιο έργο το οποίο διατελεί ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ. Είναι μια τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου. Τα πρώτα συγχαρητήρια αξίζουν στον μεγαλομέτοχο γι’ αυτό που κάνει για τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Κώστας Φωτιάδης είναι οι άνθρωποι που έτρεξαν αυτή τη διαδικασία για έναν χρόνο και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Όπως είπα και στην αρχή τα λόγια είναι φτωχά. Βλέπετε και μόνοι σας τα 150 στρέμματα που είναι εδώ, στην καρδιά της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Εδώ το όνειρο του Ιβάν Σαββίδη θα γίνει πραγματικότητα για έναν από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης. Γνωρίζετε πως το προπονητικό κέντρο είναι ακόμη σημαντικότερο και από το γήπεδο, γιατί εδώ είναι το σπίτι του συλλόγου. Το επόμενο σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη, είμαι η κατασκευή της νέας Τούμπας. Όπως κανείς δεν γνώριζε για το προπονητικό κέντρο και μάθατε ξαφνικά από την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, έτσι ακριβώς θα μάθετε και για την Νέα Τούμπα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.