Σκοράρει από παντού, θέλει ενίσχυση δεξιά

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2024

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να χτίζει σερί νικών μετά την ήττα στο «Κλ. Βικελίδης» και αν υπάρχει κάτι που επιβεβαιώνεται από την πολύ καλή επιθετική παρουσία του στα ματς είναι η πολυφωνία στο σκοράρισμα. Με το γκολ που σημείωσε ο Νάσμπεργκ (πρώτο φετινό για τον Νορβηγό), ο ΠΑΟΚ μετρά 20 διαφορετικούς σκόρερ και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πάρει τέρματα από όλες τις θέσεις της ενδεκάδας πλην αυτής του τερματοφύλακα.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Δεξιοί μπακ (δύο ο Σάστρε, ένα ο Βιεϊρίνια), αριστεροί μπακ (τρία ο Μπάμπα, δύο Ράφα), αριστεροί και δεξιοί στόπερ (Κουλιεράκης τρία, Κεντζιόρα και Νάσμπεργκ από ένα), κεντρικοί χαφ (Οζντόεφ έξι, Σβαμπ πέντε, Τσιγγάρας και Μεϊτέ από ένα), επιτελικοί μέσοι (Μουργκ και Κωνσταντέλιας από οκτώ, Αντόνιο δύο), εξτρέμ (Ζίβκοβιτς δώδεκα, Ντεσπόντοφ επτά, Τάισον τρία) και φορ (Μπράντον οκτώ, Σαμάτα τρία και Τζίμας δύο).

Ουσιαστικά δεν έχει ακόμη ο Κοτάρσκι για να λέμε και να ισχύει σε απόλυτο βαθμό ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει γκολ από όλες τις θέσεις της ενδεκάδας και αυτό δείχνει την πολυφωνία του. Η ομάδα ρολάρει σε τέτοιο βαθμό στο σκοράρισμα που δεν φαίνεται να συνιστά πρόβλημα που δεν διαθέτει τον σκόρερ, φορ περιοχής όπως συμβαίνει με άλλες ομάδες.

Αγωνία για τον δεξιό μπακ

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι απολύτως καλυμμένος από πλευράς λύσεων στην μάχη των εγχώριων τίτλων και της διάκρισης στο Κόνφερενς. Χρειάζεται ενίσχυση στα δεξιά της άμυνας (ο δανεισμός του Λύρατζη είναι ένας λόγος παραπάνω) και γι’ αυτό τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν πολλά ερωτήματα ΠΑΟΚτσήδων για το τι γίνεται με την υπόθεση απόκτησης δεξιού ακραίου αμυντικού. Ο Ροζιέ της Μπεσίκτας πήγε στην Νις και αυτό προκάλεσε μεγαλύτερη ανησυχία, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε ασχοληθεί ποτέ πολύ ζεστά με την περίπτωση του Γάλλου.

Το ενδιαφέρον του έχει στραφεί σε άλλο παίκτη από μεγάλο Πρωτάθλημα του εξωτερικού, σε καλή ηλικία και βιολογικά και από πλευράς εμπειριών και προσπαθεί να τον αποκτήσει. Στην Τούμπα ευελπιστούν ότι θα πετύχουν το ντιλ και με τον παίκτη και με την ομάδα του, αν και ακόμη δεν υπάρχει κάποια προφορική συμφωνία. Το ιδανικό θα είναι ο παίκτης να κλείσει άμεσα, για να κερδίσει μέρες δουλειάς με τον Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.