Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Φεράρι, επιστρέφει με Αστέρα

Γιώργος Στράντζαλης28 Δεκεμβρίου 2023

Στο δρόμο της επιστροφής στην ενεργό δράση βρίσκεται ο Φράνκο Φεράρι κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στον αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, την επόμενη Τετάρτη.

Ο Αργεντίνος μπακ συμμετείχε χθες στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και μένει να αξιολογηθεί στις επόμενες ημέρες η αγωνιστική του κατάσταση για να κρίνει ο προπονητής αν μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι και σε τι βαθμό. Πάντως, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Η τελευταία συμμετοχή του Φεράρι ήταν στην εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου, όπου είχε παίξει κάνοντας ένεση στο γόνατο αλλά υπέστη υποτροπή και χρειάστηκε να μείνει στα πιτς για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Στο μεταξύ, αντίστροφα μετρά πλέον και ο Μάνου Γκαρθία ο οποίος αύξησε τα κομμάτια της προπόνησης στα οποία συμμετείχε με την προοπτική να μπει σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης προς τα μέσα του Ιανουαρίου και φυσικά, σταδιακά, να μπει στο πλάνο του προπονητή του.

Αντιθέτως, ο Φραν Βέλεθ παραμένει στο στάδιο των θεραπειών παράλληλα με το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης καθώς η δική του επιστροφή αναμένεται κατά τα τέλη του επόμενου μήνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.