Τα πετυχημένα deal κρίνονται στο τέλος

Κώστας Πετρωτός30 Αυγούστου 2023

Ο Νάρεϊ δεν αγάπησε τον ΠΑΟΚ όταν ήρθε στην Τούμπα, δεν τον μίσησε τώρα που έφυγε και πήγε στην Αλ Καλίτζ (στην φωτογραφία του με τον ατζέντη του Ερσίν Ακάν και παράγοντα της σαουδαραβικής ομάδας). Ο στόχος του ήταν πάντα ένα καλύτερο συμβόλαιο. 

Γι’ αυτό έφυγε από την δεύτερη κατηγορία της Μπουντεσλίγκα και πήγε στον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και εξαργύρωσε την πολύ καλή σεζόν του με τον Δικέφαλο, με 11 ασίστ (πρώτος στο πρωτάθλημα) και οκτώ γκολ. Αν ο Γερμανοτογκολέζος έπαιρνε σοβαρή αύξηση από τον ΠΑΟΚ θα έμενε και δεν θα πήγαινε στους Σαουδάραβες που έδωσαν τα τριπλάσια.

Από την στιγμή που ο Νάρεϊ έφερε πρόταση στον ΠΑΟΚ και για τον εαυτό του ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο, ο Δικέφαλος είχε δύο επιλογές. ΄Η να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του ή να τον πουλήσει. 

Επέλεξε να κάνει το δεύτερο, και λόγω της ασθένειας που είχε ο Νάρεϊ, κυρίως, όμως, γιατί, θεώρησε ότι ο παίκτης που ήταν πολύ καλός με 500.000 ευρώ, μπορεί να αποδεικνυόταν μέτριος σε ένα καλύτερο συμβόλαιο. Έχει ξανασυμβεί αυτό. 

Για να μην αδικούμε κανένα: Το αν ο ΠΑΟΚ και ο Νάρεϊ, σωστά ο καθένας από την πλευρά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, δεν θα κριθεί τώρα αλλά στο τέλος της σεζόν. Θα παίξουν ρόλο οι επιδόσεις του, όπως και του αντικαταστάτη του στην Τούμπα. Θυμηθείτε τι είχε γίνει με τον Μίσιτς. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε μαζί του, «φοβήθηκε» στο πρόβλημα υγείας του, και έχασε τελικά έναν πολύ καλό χαφ που το ταλέντο του το καρπώνεται η Ντιναμό. Επί Φερέιρα, δεν πήρε τον Παλίνια με 4,5 εκαστομμύρια από την Σπόρτινγκ και τώρα στην Πρέμιερ αξίζει 40. Υπάρχουν όμως και παίκτες που έφυγαν όπως ο Μιτρίτσα ή ο Τσόλακ που κανείς δεν έκλαψε που αποχώρησαν. Τα πάντα κρίνονται στο τέλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.