«Αποτυχημένος ο Μπότο, επαγγελματικά φέρθηκε ο Πέλκας»

Γιώργος Καστάνης22 Ιουλίου 2023

Ξεκάθαρες κουβέντες για τον ΠΑΟΚ από τον Γιώργο Τουρσουνίδη στο Metropolis 95,5. Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” με πάθος για τον Δικέφαλο.

Χαρακτήρισε ως επαγγελματική την απόφαση του Πέλκα που προτίμησε περισσότερα χρήματα από την Τουρκία και υπέγραψε εκεί αντί για τον ΠΑΟΚ. Τόνισε ακόμη ότι ο Ζοσέ Μπότο είναι αποτυχημένος με τις επιλογές που έκανε.

Ο Τουρσουνίδης ρωτήθηκε αρχικά:

- Πως κρίνεις την απόφαση του Πέλκα να συνεχίσει στην Τουρκία την καριέρα του;

“Από όσα άκουσα τις προηγούμενες ημέρες, διαπίστωσα πως ήταν μεγάλη η διαφορά σε οικονομικό επίπεδο. Η πρόταση που είχε από την Τουρκία ήταν μεγάλη. Ο Πέλκας βέβαια έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Η προσέγγιση που έγινε και από τις δύο πλευρές ήταν για να βρεθεί η χρυσή τομή. Σαν επαγγελματίας επέλεξε την καλύτερη προσφορά που δέχθηκε”.

- Τι έχεις να πεις για τον Μπότο και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ; Θέλεις να σχολιάσεις, γιατί δεν ευχαρίστησε τον Σαββίδη;

“Δεν την διάβασα την ανάρτηση του Μπότο, αλλά νομίζω ότι τον πρώτο που έπρεπε να ευχαριστήσει ήταν τον Ιβάν Σαββίδη. Καλά έκανε και ευχαρίστησε τους υπόλοιπους με τους οποίους συνεργάστηκε. Τον πρώτο που πρέπει να ευχαριστήσεις όμως είναι τον άνθρωπο που σε φέρνει στο κλαμπ. Ας μην μπούμε στην διαδικασία για το πόσα έπαιρνε μηνιαίως. Θα έλεγα ότι οι επιλογές που έκανε, το μεγαλύτερο ποσοστό των επιλογών δεν ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Αποτυχημένος φεύγει 100% ο Μπότο”.

- Υπάρχει ενδεχόμενο να πας στην Κ19 του ΠΑΟΚ;

“Να σου πω την αλήθεια από εσάς το ακούω. Ο μικρός ήταν στην Κ15. Έγιναν κάποιες συζητήσεις, να είναι γερό το παιδί, έχει μεγάλη προοπτική. Και όχι μόνο για τον μικρό. Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι τρομερές. Γίνεται αξιόλογη δουλειά τα τελευταία χρόνια. Μιλάω για τον ανιψιό μου. Υπάρχουν και άλλα παιδιά. Όσο για εμένα, δεν γνωρίζω κάτι. Εγώ είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, είμαι ορκισμένος και ταυτισμένος. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.