Χάνει έδαφος η παραμονή του Σιαμπάνη στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος10 Ιουνίου 2023

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Μάριου Σιαμπάνη σε συνδυασμό με τις αγωνιστικές προϋποθέσεις που θέτει ως προς τον εγγυημένο αριθμό αγώνων που θέλει να έχει, αφαιρούν ουσιαστικά τις πιθανότητες παραμονής του στον Άρη.
Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση για συμβόλαιο 1+1 χρόνων και πέραν του ότι εκτιμούν υψηλές τις απαιτήσεις τους, δεν μπορούν να εγγυηθούν για τον αριθμό των αγώνων που θα παίξει. Ως εκ τούτου, αν δεν αλλάξουν σύντομα τα δεδομένα σ’ αυτή τη συζήτηση, ο Άρης θα αποταθεί σε άλλες λύσεις Ελλήνων τερματοφυλάκων καθώς δεδομένης της παραμονής του Χουλιάν Κουέστα βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας αυτόν που θα παίζει πίσω από τον Ισπανό.

Εκτός της φιλικής αναμέτρησης με την Μπότεφ Πλοβντίβ, ο Άρης ψάχνει τουλάχιστον έναν ακόμη αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι στο διάστημα της παρουσίας του στη Βουλγαρία και σύμφωνα με τα media της γειτονικής χώρας κατέθεσε πρόταση στη Λέφσκι Σόφιας. Την ίδια περίοδο (αρχές Ιουλίου) η βουλγαρική ομάδα επίσης θα βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας της ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων της.

Στη χθεσινή επίσημη παρουσίαση των χορηγικών συνεργασιών με Novibet και Kappa, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιβεβαίωσε ότι θα είναι τη Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας αλλά ο αγωνιστικός ρόλος του πολύπειρου ποδοσφαιριστή δεν θα είναι στα επιθετικά άκρα αλλά πίσω από τον φορ περιοχής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.