Το κοντράστ στις ψηφοφορίες που στέλνει μήνυμα στον Κωνσταντέλια

Κώστας Πετρωτός09 Ιουνίου 2023

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες του ρεπορτάζ, ο Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε MVP του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η Super League. Την ίδια ώρα υπάρχει σε εξέλιξη και η αντίστοιχη ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το βραβείο του κορυφαίου που φέρει το όνομα του αείμνηστου Πλάτωνα Φοροπουλου.



Χθες αργά το απόγευμα, ο Κωνσταντέλιας ήταν έκτος σειρά προτίμησης, με ποσοστό 5,44%. Κατά σειρά ψήφων προπορεύονταν του «Ντέλια», ο Κοτάρσκι με 39,13%, ο Ινγκασον με 25,21%, ο Νάρεϊ με 12,52%, ο Αντρια με 7,99% και ο Ντόουγκλας με 6,67% Κάνοντας την υποσημείωση ότι ακόμη υπάρχει χρόνος για να αλλάξει η σειρά κατάταξης, αν θέλουμε να ερμηνεύσουμε το κοντράστ θα σταθούμε στο εξής: Στην ψηφοφορία της Λίγκας συμμετείχαν και οπαδοί άλλων ομάδων και επέλεξαν τον παίκτη που αποτέλεσε την αποκάλυψη της σεζόν.

Στην αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, το κοινό ήταν αμιγώς «ασπρόμαυρο» και μέτρησαν οι μεγάλες απαιτήσεις που υπήρχαν και το κακό φινάλε της ομάδας σε πλέι οφ και Κύπελλο που χρεώθηκε περισσότερο στους (μεσο)επιθετικούς παίκτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.