H Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μπικίνι σε τρία διαφορετικά χρώματα και δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις

Metrosport Team23 Μαΐου 2023

Aυτές τις ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στην Αντίπαρο και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τις κόρες της, Αριάνα και τη Φιλίππα, στο κυκλαδίτικο νησί.



Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης άφησαν για λίγο τη βαβούρα της πόλης, αφού έχουν ξεκινήσει ανακαινίσεις στο σπίτι τους στην Αθήνα, και έφυγαν για την Αντίπαρο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Πρόσφατα, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια φωτογράφιση με μαγιό, δείχνοντας μας το καλλίγραμμο κορμί της σχεδόν δυο χρόνια μετά τη γέννηση των δίδυμων. Η influnecer δοκίμασε τρία μπικίνι σε διαφορετικά χρώματα και είναι από την εταιρία Calzedonia.

H Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μπικίνι σε τρία διαφορετικά χρώματα και δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το νέο μπικίνι της Calzedonia που έχει τον κωδικό Indonesia και βγαίνει σε 7 διαφορετικά χρώματα. Εκείνη δοκίμασε το μαύρο, το λευκό και το πράσινο και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ambassador της εταιρίας Calzedonia και πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες της στο Instagram όπου φοράει μαγιό και ποζάρει σε όμορφες παραλίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.



www.bovary.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.