Ανοιχτοί στον Άρη σε κάθε συζήτηση για Πάλμα

Γιώργος Στράντζαλης19 Μαΐου 2023

Το όνομα του Λουίς Πάλμα είναι αυτό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που υπάρχει από πολλές ομάδες για τα δικαιώματά του. Πρόσφατα ο ατζέντης του υποστήριξε ότι πάνω από 10 έχουν δείξει ενδιαφέρον, ενώ και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα επιβεβαίωσε στις προγραμματικές δηλώσεις το έντονο ενδιαφέρον για τον Ονδουριανό.
Ωστόσο, ο Πάλμα δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής για τον οποίον οι Κιτρινόμαυροι ενδεχομένως να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων για την παραχώρηση δικαιωμάτων. Από χθες έχει διαρρεύσει, μέσω δημοσιευμάτων στην Αθήνα, πως η ΑΕΚ κοιτάζει τον Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με τον Αρη και η θέση της ομάδας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι συγκεκριμένη και έχει εκφραστεί σε κάθε τόνο. Όλοι πωλούνται, με το κατάλληλο όμως αντίτιμο.

Ο Αρης δεν πρόκειται να ξεπουλήσει. Μόνο αν έρθουν προτάσεις προσαρμοσμένες στα δεδομένα της ομάδας θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων. Έτσι, αν η ΑΕΚ ή η κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα θέλει παίκτη των Κιτρινόμαυρων, θα πρέπει να παρουσιάσει την πρότασή της. Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο μισό της σεζόν οι Κιτρινόμαυροι απορρίψει τόσο προτάσεις για τον Πάλμα (βλ. Άντερλεχτ) όσο και για τον Φαμπιάνο, για τον οποίον είχε έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Και είναι πιθανό να έρθει ξανά, αλλά και πάλι θα συζητηθεί μόνο αν ικανοποιεί τα θέλω της διοίκησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.