Γιώργος Λιάγκας: Η παρεξήγηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η παρέμβαση της Κατερίνας Γερονικολού

Metrosport Team18 Μαΐου 2023

Στο Πρωινό μίλησε ζωντανά την Τετάρτη 17/5 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από τα Ζαγοροχώρια όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, «Κουραμπιέδες από χιόνι».

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως στη συγκεκριμένη ταινία, που θα είναι η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα και θα βγει του χρόνου στους κινηματογράφους, δε θα συμμετέχει ως ηθοποιός.

Μετά το τέλος της συνομιλίας τους, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ανέφερε πως στο παρελθόν υπήρξε μια μικρή παρεξήγηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, εξαιτίας της οποία δεν μιλούσαν για ένα χρονικό διάστημα.

«Είναι εξαιρετικό παιδί ο Γιάννης. Κάποια στιγμή είχαμε παρεξηγηθεί, γιατί είχε κάνει κάποιες δηλώσεις και είχε μιλήσει λίγο… Και λέω “γιατί μιλάει έτσι στους δημοσιογράφους;”. Παρεξηγήθηκε, δικαίως. Κι εγώ δικαίως είπα την άποψή μου. Και δεν μιλάγαμε ένα διάστημα. Ήταν από τις περιπτώσεις που με στενοχώρησε που δεν μιλάγαμε με τον Γιάννη, γιατί τον εκτιμώ πραγματικά πολύ.

Η Κατερίνα Γερονικολού μεσολάβησε για να τα βρούμε. Της είπα “μίλα του, τον αγαπάω”. Του μίλησα και τελικά καταλάβαμε ότι αγαπιόμαστε, αλλά το κρύβαμε ο ένας από τον άλλον», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

www.Tlife.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.