Μπογδάνος: «Έχουν ταλέντο οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ, μεγάλη επιβράβευση η αποθέωση στην Τούμπα»

Metrosport Team16 Μαΐου 2023

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ Κ15 πανηγυρίστηκε με πολύ έντονο τρόπο τόσο από τα παιδιά, όσο και από τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.  Για το τέταρτο τρόπαιο που κατέκτησε η Κ15 του ΠΑΟΚ στο φάιναλ φορ του Βόλου μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Νίκος Μπογδάνος που είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: “Οι πανηγυρισμοί στην Τούμπα και η αποθέωση που γνώρισαν οι νεαροί παίκτες πιστεύω ότι ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα μας. Ειδικά για τα παιδιά πρέπει να πω ότι το ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους. Και ήταν μία μοναδική εμπειρία για αυτούς. Εμείς απλά καθίσαμε και απολαύσαμε τους νεαρούς παίκτες να πανηγυρίζουν. Και εμείς βεβαίως πανηγυρίσαμε, αλλά η επιτυχία τους ανήκει. Η μεγαλύτερη απόλαυση ήταν αυτή”.

- Αυτό είναι το 4ο πρωτάθλημα για την ομάδα Νέων. Και είχατε ως γκρουπ, 77 γκολ ενεργητικό και μόλις τρία παθητικό. Αυτό το επίτευγμα, πως το καταφέρατε σαν ομάδα;

“Μέσα από πολλή δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι επειδή παίζαμε στον βόρειο όμιλο και εκεί δεν υπήρχαν πολλές ομάδες από την σούπερ λίγκ, το έργο μας ήταν πιο εύκολο σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Μέσα από την σκληρή δουλειά τα καταφέραμε. Και ειδικά στην άμυνα ήμασταν αποτελεσματικοί γιατί και στο φάιναλ φορ, με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεν δεχθήκαμε γκολ. Κάτι που δείχνει ότι δουλέψαμε πολύ σωστά”.

- Σε αυτούς τους τελικούς μήπως θα έπρεπε να υπήρχαν και φίλαθλοι στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού για να έχει μία μεγαλύτερη συναισθηματική αξία η όλη προσπάθεια;

“Συμφωνώ απολύτως. Οσο περισσότερο κόσμο είχε στο γήπεδο, τόσο καλύτερη εμπειρία θα ήταν και για τα παιδιά”.

- Μπορούν οι νεαροί γκολκίπερ της ομάδας να θητεύσουν στο μέλλον στην πρώτη ομάδα;

“Εμείς έχουμε τρείς τερματοφύλακες και οι τρείς είναι ισάξιοι. Είναι πολύ νωρίς για να πω τι θα κάνουν. Ο Μητρούσης είναι γεννημένος το 2009 και απλά έτυχε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αυτή την στιγμή από τους συμπαίκτες του. Γιατί και οι άλλοι δύο τερματοφύλακες που έχουμε στην Κ15, ο Γιώργος Μαντζάρης και ο Μιχάλης Μπέλλης είναι εξίσου καλοί παίκτες. Ο τελευταίος είναι εγγονός του γνωστού βετεράνου άσου του ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι ότι την φετινή σεζόν μοιράσαμε τον χρόνο στους τερματοφύλακες.

Όλοι οι παίκτες πρέπει να έχουν επιμονή για να προοδεύσουν. Σε όλες τις φουρνιές του ΠΑΟΚ υπάρχει ταλέντο. Οι νεαροί παίκτες έχουν ως πρότυπο τους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη και Τζίμα. Χθες στην Τούμπα τα ball boy είναι γεννημένα το 2007 και όλα αυτά τα παιδιά έχουν ως πρότυπα τους νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.