Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι φωτογραφίες με μαγιό και τα σχόλια για τα κιλά της

Metrosport Team03 Μαΐου 2023

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο Αγκίστρι, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της και καλούς της φίλους, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.


Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν ιδανικός για μπάνιο, η ηθοποιός δεν πτοήθηκε, φόρεσε το λεοπάρ μαγιό της και απολαύσε ήρεμες στιγμές στην παραλία, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν τις νέες της αναρτήσεις, με την ηθοποιό να λαμβάνει και μερικά κακόβουλα σχόλια για τα κιλά που φαίνεται να έχασε τους τελευταίους μήνες.

Σχόλια για την εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Πολύ αδύνατη κορίτσι μου πάρε λίγα κιλά», ήταν το σχόλιο με την Κατερίνα Παπουτσάκη να απαντά: «γλυκιά» βάζοντας ένα emoji που βγάζει τη γλώσσα. «Τι κρίμα. Αδυνάτισες έτσι επειδή χώρισες;» ανέφερε ένα ακόμη σχόλιο που δέχτηκε η ηθοποιός.

Ωστόσο υπήρξαν και followers που την υποστήριξαν για τη νέα της εμφάνιση: «Έχει μια γυναίκα παραπάνω κιλάκια σχολιάζουμε να νιώσει άσχημη, έχει παρακάτω κιλάκια, ξανά σχολιάζουμε να νιώσει και αυτή άσχημη. Γιατί οι άνθρωποι εκτός από ηλίθιοι είναι και επικριτικοί χωρίς λόγο και χωρίς να τους αφορά. Λυπηρό.. By the way… κούκλα», έγραψε μία από τους followers της στο Instagram.

www.reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.