Ο ΠΑΟΚ για την ισοφάριση στο «καυτό» PAOK Sports Arena

Τάνια Δήμου22 Απριλίου 2023

Με τον κόσμο στο πλευρό του, σ΄ ένα Παλατάκι που αναμένεται να πάρει φωτιά ο ΠΑΟΚ για τον 2ο τελικό της Volleyleague υποδέχεται σήμερα στις 21:30 (Metropolis 95,5, ΕΡΤ3) τον Ολυμπιακό με μοναδικό στόχο να κάνει το 1-1 στη σειρά και να μπει για τα καλά στο κόλπο της κατάκτησης του νταμπλ. 

Ο Δικέφαλος μπορεί να ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης που μας πέρασε μέσα στο Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη με 3-1 από τον Ολυμπιακό , αλλά παρά και την ήττα έδειξε πως είναι άξιος διεκδικητής του τίτλου. Προπονητικό τιμ και παίκτες ανέλυσαν τα λάθη που έγιναν στον πρώτο τελικό και πλέον άπαντες είναι πανέτοιμοι για δώσουν μια ακόμα μάχη για να πάρουν τη νίκη και να φέρουν στα ίσια τη σειρά.

 Στα θετικά και η συμμετοχή του Μπραμ Βαν Ντε Ντρις ο οποίος αν και τραυματίστηκε στον πρώτο τελικό, γεγονός που επηρέασε την απόδοση των ασπρόμαυρων θα δώσει κανονικά το παρών καθώς η μαγνητική του ήταν καθαρή. Στον Δικέφαλο του Βορρά δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στην υποδοχή αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τον Μπρετ Ουόλς να καλείται να διαχειριστεί καλύτερα το ματς σε σύγκριση με τον πρώτο τελικό.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς θα παίξει και η παρουσία του κόσμου με τις πληροφορίες να θέλουν τους φίλους της ομάδας να δίνουν το βροντερό παρών.

Για τον δεύτερο τελικό που θα γίνει στο PAOK Sports Arena ο τεχνικός του Δικεφάλου Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε: «Ακόμα ένα, από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν. Η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται. Χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι μετά από ένα αήττητο σερί τριών μηνών, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι διότι κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών, η οποία έχει στο ρόστερ της παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια. Πιστεύω βρισκόμαστε και εμείς στο ίδιο επίπεδο. Θα χρειαστεί να παραμείνουμε ήρεμοι στις σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού, και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Με την στήριξη των οπαδών μας, που πιστεύω ότι θα έρθουν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν μπορούμε να κάνουμε μία εμφάνιση υψηλού επιπέδου και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.