Κανέλλη για διαιτησία: «Ποιος κερατάς παίζει μπάλα και αισθάνεται ότι την παίζει- Αναζητήσαμε εγκυρότητα στον ξένο δάχτυλο»

Metrosport Team02 Απριλίου 2023

Η Λιάνα Κανέλλη μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα», μεταξύ άλλων μίλησε και για την αγαπημένη της ομάδα, τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή διαιτητών, τονίζοντας πως «δεν εμπιστευόμαστε μισό Έλληνα διαιτητή».

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΚΚΕ, κλείνοντας την συνομιλία με τον Γιώργο Αυτιά τόνισε «εγώ μια ευχή έχω σήμερα, να πάει καλά η ομάδα μου και να πάρει το πρωτάθλημα. Έχει σημασία να κερδίσει και να πάρει το πρωτάθλημα».

«Κοίταξε να δεις, ο Παναθηναϊκός το δικαιούται το πρωτάθλημα. Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ που είναι εκεί και ο Άρης κλπ κλπ. Ο καλύτερος να το πάρει», της απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς.

«Κάτσε, περίμενε ένα λεπτό, γιατί μου βάζεις κι ένα "καρφί". Ξέρεις πως αισθάνομαι; Κάθεστε και μιλάτε για τους ξένους, για τους Γερμανούς που μας καταπίεσαν, εμείς λέμε για τους Αμερικανούς που έχουν βάσεις, οι πρόσφυγες που ενοχλούν. Ρε παιδιά, δεν εμπιστευόμαστε μισό Έλληνα διαιτητή, παρακαλάμε φέρτε ξενούρα και μάλιστα από τον αφρό να έρθει να κρίνει την μπαλίτσα από τους Έλληνες που τους ψάχνουμε με το ντουφέκι για να φτιάξουμε Εθνική ομάδα. Αυτή την ελληναράδικη αντίληψη περί ελίτ διαιτητών, αλήθεια στο λέω. Ελίτ διαιτητών, στο πιο λαϊκό άθλημα του κόσμου.

 Έχουμε κάνει τον κόσμο να μιλάει για ένα λαϊκό άθλημα, με όρους CEO. CEO για διαιτητή, CEO για αρχηγό της ομάδας, λεφτούρες από εδώ, λεφτούρες από εκεί για να αναζητήσουμε εγκυρότητα στον ξένο δάχτυλο. Ήθελα να ξέρω, σ' αυτή την ιστορική αντίφαση ποιος κερατάς παίζει μπάλα και αισθάνεται ότι την παίζει για να χαρεί ο κόσμος, να χαρεί το σπορ, να χαρεί ο λαός, να ευχαριστηθεί την νίκη της ομάδας του. Αυτή η φανέλα είναι προ πολλού ξεπουλημένη. Άσε την», είπε η Λιάνα Κανέλλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.