Χριστοδουλίδης: «Τους έκανα πρόταση να δώσουμε το όνομα ΠΑΟΚ - Μπελογιάννης»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χάρης Χριστοδουλίδης, υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ομάδας, «Μπελογιάννης», που εδρεύει στο ομώνυμο χωριό της Ουγγαρίας με τις ιστορικές καταβολές και βρίσκεται σε επαφές με τον Δικέφαλο του Βορρά, μέσω του Παναγιώτη Κερμανίδης.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Εμένα ο Κερμανίδης είναι φίλος μου. Τους έκανα μια πρόταση να αλλάξουμε το όνομα της ομάδας και από «Μπελογιάννης» να γίνουμε «ΠΑΟΚ-Μπελογιάννης»

Όσον αφορά την συνεργασία μας με τον Δικέφαλο του Βορρά, εγώ έκανα μια επαφή με τον Παναγιώτη Κερμανίδη. Αυτός με έφερε σε επαφή με τον Κυριάκο και κάπως έτσι ξεκίνησε όλη η δουλειά. Ήρθε και ο Κυριάκος και κάπως έτσι ξεκινήσαμε την συνεργασία μας.

Η ομάδα μας είναι ακόμη στη Β ερασιτεχνική, του τοπικού πρωταθλήματος. Έχουμε 3 ομάδες. Α΄, Β' και Παλαίμαχοι. Έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις, με κλειστό γυμναστήριο και γήπεδα. 

Η συνεργασίας μας με τον ΠΑΟΚ θα έχει πολλά οφέλη και για τις δύο πλευρές. Υπάρχουν ταλέντα σε αυτή την ομάδα, είναι πολύ θετικό και για τις δύο ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.