Γιάννης Κόντης: Η υποψηφιότητα στην Α' Θεσσαλονίκης και οι μπελάδες του Κόκε

Metrosport Team29 Μαρτίου 2023

Ο Γιάννης Κόντης θα διεκδικήσει στις επικείμενες εκλογές την υποστήριξη των πολιτών της Θεσσαλονίκης αφού είναι και επίσημα υποψήφιος στην Α' περιφέρεια με το Εθνικό κόμμα Έλληνες. Ο Γιάννης Κόντης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την ενεργοποίηση του, στον στίβο της πολιτικής αλλά και για τους μπελάδες του Σέρχιο Κόκε που κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: “Το κόμμα του Κασιδιάρη, στο οποίο ανήκω, θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές. Το κόμμα είναι εθνικό κόμμα, με την ονομασία Έλληνες. Το όνομα του προέδρου θα κάνει αίσθηση όταν θα γίνει ευρέως γνωστό.

Εγώ θα μετέχω στην πρώτη περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Ο Έλληνας ψηφίζει τα δύο πρώτα ονόματα που βλέπει στα ψηφοδέλτια. Θα με ενοχλήσει ιδιαίτερα, εάν δεν μπει το κόμμα που εκπροσωπώ στην Βουλή.

Παρότι ζω στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη την έχω στην καρδιά μου. Ο πατέρας μου το 1965 έφτιαξε την ΕΣΟ Πάππας. Ύστερα μπλέχτηκα με τον Άρη. Από την Αθήνα έφυγα νέος. Δεν έχει η Αθήνα να μου προσφέρει πολλά. Επειδή θα είμαι και τομεάρχης αθλητισμού του κόμματος, θέλω να ασχοληθώ με όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Τρεις οικογένειες τσακώνονται και μοιράζουν τις ομάδες".

- Ποια είναι η πληροφόρηση που έχετε για τον Κόκε; Το ρωτάμε διότι μιλάτε συχνά μαζί του; 

"Αυτό το οποίο γνωρίζω είναι ότι ο Κόκε ενεπλάκη στο κατηγορητήριο λόγω του αδελφού του. Θέλω να πιστεύω ότι ο Κόκε δεν έχει καμία ανάμειξη. Όμως δεν θα παίξουν ρόλο, τα δικά μου πιστεύω.

Αν και εφόσον αποδειχθεί ότι από επιπολαιότητα συμμετείχε σε παράνομες ενέργειες και “κουβάλησε” ένα φορτηγό με μαριχουάνα, τότε θα πληρώσει τις συνέπειες αυτών των πράξεων του".  


- Θέλετε να μας πείτε, ποιος θα είναι ο πρόεδρος του κόμματος στο οποίο συμμετέχετε ενεργά και  με το οποίο θα ζητήσετε τις ψήφους των Ελλήνων;

"Όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Πρώτα πρέπει να προκηρυχτούν οι εκλογές. Αυτό που μπορώ να σας πω με υπευθυνότητα, είναι πως ο πρόεδρος θα είναι καθολικής αποδοχής από όλους τους Έλληνες. Θα μάθετε το όνομά του πολύ σύντομα και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.