«Τεράστιος ο Ιβάν Σαββίδης, είναι τσαμπουκάς - Δεν ήρθε στην Ελλάδα για να φύγει»

Metrosport Team27 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης από την Βέροια όπου βρίσκεται. Και μίλησε για τον Σαββίδη και τα 64α γενέθλιά του.

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης είπε: “Χρόνια πολλά να ζήσει να είναι γερός, να προσέχει τον ΠΑΟΚ, τον εαυτό του και την οικογένειά του. Να είναι γερός πάνω από όλα. Είναι παρών στις εξελίξεις. Το ξέρετε και εσείς, πως είναι παρών, παρότι είναι απών με φυσική παρουσία. Παρακολουθεί τα πάντα. Κάποιοι άλλοι λόγοι δεν του επιτρέπουν να είναι παρών. Είναι τεράστιος ο Σαββίδης. Μπορεί να του λείπει μπόι, αλλά δουλεύει πολύ, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ότι έχει καταφέρει οφείλεται στην επιμονή και την επιτυχία.

Εκεί στην Ρωσία όπου βρίσκεται και έχει πολλές επιχειρήσεις και το παραμικρό λάθος τιμωρείται όπως γνωρίζετε. Είναι τσαμπουκάς και του αξίζουν πολλά μπράβο για αυτά που έχει κάνει. Ένας ενεργός Σαββίδης σημαίνει ενεργός ΠΑΟΚ. Δεν ήρθε στην Ελλάδα για να φύγει. Τώρα οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι ιδανικές λόγω του πολέμου. Όταν επέλθει ηρεμία, θα μπορέσει να κάνει και άλλες επενδύσεις. Όταν καλυτερεύσουν τα πράγματα, λόγω του πολέμου, θα είναι εδώ. Τρέχουν οι εξελίξεις. Να πάνε όλα καλά και στην συνέχεια”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.