Λουτσέσκου: Μετά από 186 ματς δεν θα είναι στον πάγκο

Metrosport Team21 Μαρτίου 2023

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Αρη και αυτό σημαίνει πως στις 2 Απριλίου στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ δεν θα είναι στην άκρη του πάγκου. 

Για πρώτη φορά στις δυο θητείες του στον ασπρόμαυρο πάγκο, ο Ρουμάνος τεχνικός θα αναγκαστεί σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας του να μην την κοουτσάρει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Συνολικά ο Λουτσέσκου έχει καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε 186 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα απουσιάσει με τον Κριστιάνο Μπάτσι να εκτελεί για το ματς με την ΑΕΚ χρέη πρώτου προπονητή.

Η ποινή του Λουτσέσκου δεν αναμένεται να είναι μεγαλύτερη εκτός και αν το Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της SuperLeague που σήμερα στείλει τις κλήσεις σε απολογία, βάσει του κατηγορητηρίου πάρει διαφορετική απόφαση. Πάντως η τιμωρία του Λουτσέσκου βασίζεται στο άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρει: «Μία αποβολή, ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχου αγώνα (υπό την προϋπόθεση ότι αναφέρεται στο Φ.Α.), αυτόματα, σε κάθε περίπτωση ακόμα και πριν την έκδοση της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου, επιφέρει τον αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα, ακόμη και εάν επιβλήθηκε σε έναν αγώνα ο οποίος εν συνεχεία διεκόπη ή ακυρώθηκε».

Ξεπέρασε τον Σάνον

Το προχθεσινό ματς στο Πρωτάθλημα για τον Λουτσέσκου ήταν ιστορικό. Πλέον στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι ο δεύτερος στο σχετικό πίνακα προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες παρουσίες. Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής ισοβαθμούσε στη δεύτερη θέση με τον Λες Σάνον έχοντας από 121 παρουσίες στον πάγκο του ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα. Πλέον είναι στη δεύτερη θέση και χρειάζεται άλλες 32 για να ξεπεράσει και τον Αγγελο Αναστασιάδη που είναι στην πρώτη θέση με 153 παρουσίες ως προπονητής του ΠΑΟΚ σε ματς Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.