Ο Αρωνιάδης εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ επέστρεψε «αναγκαστικά» από το ΠΑΟΚ TV στη NOVA

Κώστας Πετρωτός02 Μαρτίου 2023

Το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει απασχολήσει αρκετές φορές συζητήσεις μεταξύ των φίλων της ομάδας και ένα ερώτημα που δεν είχε αναλυθεί επαρκώς ήταν γιατί η ασπρόμαυρη ποδοσφαιρική εταιρία δεν συνέχισε να μεταδίδει τους αγώνες της στην δική της πλατφόρμα του ΠΑΟΚ TV, παρόλο που ο κόσμος της ομάδας είχε αγκαλιάσει το εγχείρημα. 

Η απάντηση έρχεται μέσα από ένα podcast που έκανε ο πρώην επικεφαλής των New Media του ΠΑΟΚ και άνθρωπος που «έτρεχε» το ΠΑΟΚ TV, Παναγιώτης Αρωνιάδης στην ιστσελίδα «sportspro.com». Υποστήριξε ότι η επιστροφή σε συνδρομητικό κανάλι ήταν υποχρεωτική και το ανέλυσε ως εξής:

«Μας προσέφεραν πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να τα δεχτεί όχι γιατί δεν πίστευε σε αυτό που έκανε. Το δέχθηκε, το έκανε (σ. σ. την πλατφόρμα του ΠΑΟΚ ως αυτή που προβάλλονταν τα παιχνίδια της ομάδας), αλλά υπήρχαν κάποια θέματα με το Financial Fair Play και νομίζω το ίδιο ισχύει και τώρα. Η UEFA δεν αναγνωρίζει αυτές τις πλατφόρμες και τα έσοδα που προκύπτουν από αυτές, ως εγγυημένα χρήματα. Ετσι, όταν έπρεπε να παρουσιάσουμε στον φάκελο έναν συγκεκριμένο αριθμό χρημάτων έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα και να μην προκύψουν κυρώσεις από το FFP, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να αποδεχθούμε τα χρήματα της NOVA και να κρατήσουμε το ΠΑΟΚ TV ως δεύτερη επιλογή για φιλικά και άλλα γεγονότα».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.