ΠΑΟΚ: Προπόνηση, αποστολή και ταξίδι στη Λαμία

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2023

Με μια τελευταία προπόνηση νωρίς το μεσημέρι στην Νέα Μεσημβρία, ο Δικέφαλος ολοκληρώνει την βραχείας διάρκειας προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία. Ο Δικέφαλος αύριο (1/3) στις 18:00 θέλει κάνει... άλμα πρόκρισης ώστε να βρεθεί σε έναν ακόμη τελικό περιμένοντας την ίδια μέρα να μάθει τον αντίπαλο του (αγωνίζεται ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης με τους κίτρινους να έχουν κερδίσει το πρώτο ματς με 3-0).
Εκτός του Ολιβέιρα, ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να μετρήσει επιστροφή ποδοσφαιριστή από αυτούς που είναι στο ιατρικό δελτίο. Ετσι και χθες, Οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα έτρεξε, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Είναι δεδομένη η επιστροφή του Κοτάρσκι που λόγω τιμωρίας απουσίασε από το ματς με τον ΠΑΣ και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι επιλογές του Λουτσέσκου στην αποστολή αφού τόσο ο Τσαούσης όσο και ο Μιχαηλίδης προπονούνται με την ομάδα.

Να σημειώσουμε πως χθες με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, έκανε πράξη την απόφαση του Αυγενάκη που δεν επιτρέπει την μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ και έτσι σημειώνει πως δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια ανοικτά για τους φιλοξενούμενους ενώ δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και όσοι είχαν αγοράσει τα εισιτήρια τους την προηγούμενη φορά που αναβλήθηκε ο αγώνας, αυτά ισχύουν κανονικά καθώς και όσοι είχαν προμηθευτεί προσκλήσεις ισχύουν και εκείνες κανονικά (δεν χρειάζεται αντικατάστασή τους).

Σήμερα η ΚΕΔ θα κάνει γνωστούς και τους ορισμούς για τους δυο αγώνες της ημιτελικής φάσης όπου θα υπάρχει και το VAR με την ευχή να... λειτουργήσει.

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.