Βαρδαλή: «Μεγάλος παίκτης ο Κωνσταντέλιας, έχω την φανέλα του»

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2023

Η αρχηγός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, η Θωμαή Βαρδαλή μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για τα συναισθήματα που την διακατείχαν μετά την σπουδαία εμφάνιση του Δικεφάλου, την νίκη με σκορ 2-0 και κυρίως την παρουσία του Κωνσταντέλια.

Μάλιστα η Θωμαή Βαρδαλή, που καθοδηγεί την γυναικεία ομάδα, μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες, στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, αποκάλυψε πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας της έδωσε την φανέλα που φορούσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα η Βαρδαλή είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενη όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Την φανέλα του Κωνσταντέλια την έχω εγώ, πιο συγκεκριμένα την έχει ο ανιψιός μου. Η αλήθεια είναι ότι την περιμέναμε πριν από το παιχνίδι. Είναι συλλεκτική η φανέλα του, θα έλεγα και εξαιτίας της πολύ καλής εμφάνισης που πραγματοποίησε. Και ο ανιψιός μου είναι ανερχόμενος ποδοσφαιριστής, του εύχομαι ειλικρινά να του μοιάσει του Κωνσταντέλια και μακάρι να φορέσει και ο μικρός την φανέλα του ΠΑΟΚ”.

Η Θωμαή Βαρδαλή ρωτήθηκε εάν κάποιος ζητήσει την φανέλα του Κωνσταντέλια, εάν υπάρχει περίπτωση να την πουλήσει, απάντησε κατηγορηματικά, όχι. Μάλιστα είπε: “Δεν πουλάμε την φανέλα του Κωνσταντέλια. Έχει μεγάλη αξία. Είναι ένας μεγάλος παίκτης για εμένα, Είναι έτοιμος παίκτης. Για τα δεδομένα της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να συμμετέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα και ο ίδιος είμαι βέβαιη πως θέλει να προοδεύσει ακόμη περισσότερο. Έχει χώρο για να βελτιωθεί στα τελειώματα. Είναι απίστευτη η θετική ενέργεια που έχει, καλό είναι να δουλέψει περισσότερο και να συνεχίσει να κάνει, ακόμη πιο απίστευτα πράγματα, από όσα έχει δείξει μέχρι και αυτή την στιγμή. Του εύχομαι να είναι πάντα καλά”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.