Ο Γιοβάνοβιτς το είχε πει και ο ΠΑΟΚ το «φώναξε» με το ασπρόμαυρο πάρτι

Γιώργος Ζαΐρης23 Ιανουαρίου 2023

Πιθανώς να ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία. Και προσέξτε αυτό δεν έχει να κάνει με την έκταση του σκορ καθώς υπάρχουν ματς που με τρεις ευκαιρίες μπορείς να βάλεις ισάριθμα γκολ και ο αντίπαλος να χάσει τα άχαστα.

Αλλά δεν είδαμε χθες τέτοιο ματς στη Λεωφόρο. Ειδαμε μια ομάδα να κυριαρχεί, να πατά τον αντίπαλο, να εκθέτει τον Λευκορώσο διαιτητή και τον Προτοσάλτε και να δείχνει πως ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ. Ο Γιοβάνοβιτς την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα είχε πει πως ο ΠΑΟΚ είναι διεκδικητής ασχέτως αν οι ασπρόμαυροι δεν το λένε΄.

Χθες λοιπόν δεν του χάλασε χατήρι η αρμάδα του Ραζβάν. Το φώναξε, το βροντοφώναξε με το ασπρόμαυρο πάρτι στη Λεωφόρο. Με τρια γκολ, δυο δοκάρια, με κυριαρχία, με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και με την πολυτέλεια στο τέλος να κρατήσει και δυνάμεις και να προστατεύσει ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Ο Λευκορώσος διαιτητής έσπρωξε τους πράσινους. Χαρίστηκε κίτρινη στον Σένκεφελντ όταν «σήκωσε» τον Κωνσταντέλια. Για ίδιο μαρκάρισμα την είδε στο δεύτερο. Αλλά εκεί ήταν η πρώτη κάρτα. Στο τέλος φυσικά έκανε το δώρο ο στόπερ του Παναθηναϊκού που στη φάση που χτυπά τον Μπίσεσβαρ έβγαλε όλη την απόγνωση. Γιατί δεν άντεχε άλλο ο αντίπαλος να του κάνει ποδοσφαιρική πλάκα και να τον ταπεινώνει μέσα στο γήπεδο του.

Για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκα μην τυχόν ο Αουγκούστο ή ο Ινγκασον ή ο Κουλιεράκης δουν τη δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί θα έχαναν με την κόκκινη το ματς της Πέμπτης. Δεν την είδαν. Και να που φάνηκε πως στη ροή τέτοιων αγώνων είναι χρήσιμος και ο Κάργας όπως και άλλα παιδιά. «Καθαρός» από κάρτες, «φουλ» από αυτοπεποίθηση και ΨΙΛΙΑΣΜΕΝΟΣ για το ματς της Πέμπτης γιατί είναι λάθος να πει κανείς πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προκριθεί. Και αυτό το γνωρίζουν καλά και ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ο ΠΑΟΚ από το -14 από την κορυφή είναι πλέον στο -6. Και αποδεικνύει πως ενώ κάποιες άλλες ομάδες όπως ο χθεσινός αντίπαλος του αδειάζουν από λύσεις, αυτός δεν έχει πιάσει ταβάνι. Και αυτό το βροντοφώναξε χθες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.