Θεσσαλονίκη: Πολωνοί βούτηξαν στη θάλασσα – Νεκρός 38χρονος

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα για τους δύο άνδρες πολωνικής καταγωγής, οι οποίοι το μεσημέρι της Κυριακής βούτηξαν στη θάλασσα στην περιοχή των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης.


Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. Ο 26χρονος ανασύρθηκε από ιδιώτες και από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ενώ εν συνεχεία χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 38χρονος. Διασώστες του ΕΚΑΒ έδωσαν υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Mεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, από το Α.Τ. Θερμαϊκού και την Άμεση Δράση για δυο αλλοδαπούς άνδρες, ηλικίας 38 και 26 ετών, οι οποίοι βούτηξαν στη Θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Ν. Επιβατών Θεσσαλονίκης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. Ο 26χρονος ανασύρθηκε από ιδιώτες και από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ενώ εν συνεχεία χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε και ο 38χρονος, στον οποίο έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ωστόσο στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».


www.Thestival.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.