Αντωνά για Ραπτόπουλο: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές τον φοβούνται»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Χαμό στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Κωστή Ραπτόπουλου με αφορμή τον χωρισμό του διεθνή ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Οι δηλώσεις του ραδιοφωνικού παραγωγού του Ρ/Σ Metropolis 95.5 στην εκπομπή «Super Katerina» προκάλεσαν ποικίλες συζητήσεις.

Μετά την Ελεωνόρα Μελέτη και τον Νίκο Μουτσινά, οι οποίοι απάντησαν στον Κωστή Ραπτόπουλο μέσω της εκπομπής της, αιχμηρά σχόλια ακούστηκαν και στην πρωινή εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

«Γίνομαι έξαλλη με κάποιους ανθρώπους που είναι των… σπηλαίων! Είμαστε στο 2023. Τι δηλώσεις είναι αυτές; Αν αυτός είναι παιδαράς, αυτή δεν είναι κουκλάρα;», δήλωσε αρχικά η Μπέτυ Μαγγίρα για να δώσει στη συνέχεια τη… σκυτάλη της στη Μαρία Αντωνά.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη αναφέρθηκε και αυτή στον Κωστή Ραπτόπουλου και, μάλιστα, κατέθεσε μια προσωπική της εμπειρία.

«Όλοι τον φοβούνται αρκετά. Ήμουν μπροστά σε σκηνικό με πολύ γνωστή ομάδα της Θεσσαλονίκης. Με το που τον είδαν οι ποδοσφαιριστές κάθισαν σαν αρνάκια. Φοβούνται μη τυχόν και τους πιάσει στο στόμα του. Παρά τις ακραίες απόψεις του, η ραδιοφωνική εκπομπή του στη Θεσσαλονίκη σημειώνει επιτυχία με μεγάλα ποσοστά ακροαματικότητας», σημείωσε η Μαρία Αντωνά.

www.Mynews.gr


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.