Κωνσταντέλιας: Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του

Κώστας Πετρωτός19 Ιανουαρίου 2023

Η εξέλιξη του Γιάννη Κωνσταντέλια είναι εκρηκτική, αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα και ωθεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε κινήσεις αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.


Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μετρά ήδη 16 ματς, μια ασίστ, τρία κερδισμένα πέναλτι και πολλές ενέργειες που έχουν ξεκλειδώσει αντίπαλες άμυνες και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στην περίπτωση του Βολιώτη άσου ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να τον "δένει" με καλά συμβόλαια. Αρχικά, τον Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια, 1,5 χρόνο μετά, πέρυσι τον Ιανουάριο πριν πάει δανεικός στην Έουπεν, είχε συνάψει μαζί του νέα συμβόλαια με πολύ καλές απολαβές.

Πλέον, το ισχύον συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές άνω των 200.000 ευρώ (μαζί με μπόνους), δεν καλύπτει την προσφορά του στο γήπεδο, γι' αυτό και στην Τούμπα έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογή του.

Έχει ήδη ειδοποιηθεί το περιβάλλον του παίκτη και εντός του επόμενου διαστήματος αναμένεται να αρχίσουν οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, είχε φροντίσει να βάλει αρκετά χρόνια συνεργασίας στο υπάρχον (έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2026) και έχει ενδιαφέρον αν μαζί με την αύξηση απολαβών προστεθεί κάποιο ακόμη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.