Δεν είναι τυχαίο το «άδειασμα» θέσης ξένου στον Άρη

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Η υπέρ-κάλυψη των θέσεων των ξένων με συνέπεια τη διαδικασία της επιλογής μεταξύ 6-7 ποδοσφαιριστών ήταν ένα από τα ζητήματα που είχε να διαχειριστεί ο Αρης και πλέον είναι φανερή η πρόθεση σχετικής αποφόρτισης με σκοπό να αποκτήσει η ομάδα τη δυνατότητα προσθήκης ενός ξένου.

Αρης και Ζερβίνιο παραμένουν σε διαδικασία συζητήσεων με σκοπό τη λύση του συμβολαίου. Ο έμπειρος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει μαζέψει τα υπάρχοντά του από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και μένει να επιτευχθεί συμφωνία ως προς τους όρους του διαζυγίου. Κι έτσι αδειάζει μια θέση ξένου. Παράλληλα, τα media της Ονδούρας σημειώνουν την πολύ σοβαρή πιθανότητα διακοπής του δανεισμού του Εντουιν Ροντρίγκες από τη στιγμή που ο νεαρός επιθετικός καταλαμβάνει θέση ξένου και δεν φαίνεται να βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Αλαν Πάρντιου.


Συν τοις άλλοις, ο δικός του ρόλος είναι εξίσου άχαρος καθώς αντιλαμβάνεται ότι δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Εφόσον διακοπεί ο δανεισμός, αυτομάτως θα αποφορτιστεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ από ξένους ποδοσφαιριστές καθώς θα μείνουν οι Φαμπιάνο, Ετέμπο, Ιτούρμπε και Λούις Πάλμα. Το συγκεκριμένο γεγονός έχει τη σημασία του διότι μέχρι πρότινος οι «κίτρινοι» κινούνταν στην αγορά με αποκλειστικό γνώμονα την απόκτηση κοινοτικού ποδοσφαιριστή. Υπό αυτή την προϋπόθεση μπήκαν σε διαδικασία λεπτομερούς εξέτασης της περίπτωσης του Αϊτόρ Γκαρθία, επιστρατεύοντας και τον Μάνου Γκαρθία ο οποίος γνωρίζει τον 28χρονο winger. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν δείχνουν τόσο «ζεστοί» για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και για την ακρίβεια ήδη τον έχουν κατατάξει στη λίστα των εναλλακτικών επιλογών. Μάλιστα, το «άδειασμα» των θέσεων των ξένων και κυρίως η προσπάθεια απεμπλοκής της ομάδας από μη κατόχους κοινοτικών διαβατηρίων δείχνει ότι κινούνται για την απόκτηση ξένου winger.

 Ενδεχομένως μάλιστα αυτή η υπόθεση να μην εξαρτάται αποκλειστικά από το μέλλον της υπόθεσης του Ντάνιελ Μαντσίνι. Μπορεί δηλαδή ο Αρης να προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη παρόντος και του Αργεντίνου επιθετικού. Σίγουρα θα γίνει απαραίτητη η σχετική ενίσχυση στο ενδεχόμενο πώλησής του. Μια άλλη υπόθεση που είναι σε συνάρτηση με το ζήτημα ενίσχυσης των επιθετικών άκρων είναι αυτή του Χουάν Ιτούρμπε. 

Η «Μ» έχει γράψει ότι αν ο Παραγουανός φέρει πρόταση με σκοπό την αποχώρησή του από την ομάδα οι «κίτρινοι» δεν θα του δημιουργήσουν εμπόδια. Ισα-ίσα θα του ευχηθούν «καλή τύχη». Ηδη τον έχουν ενημερώσει ότι δεν προτίθενται να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Πρόσφατα ο Αλαν Πάρντιου δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη και μάλιστα δήλωσε την έκπληξή του από τα σχετικά δημοσιεύματα. Ωστόσο, ο τρόπος διαχείρισης του παίκτη σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση των αγωνιστικών λεπτών του δείχνουν κάτι άλλο…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.