Ποιος Παναθηναϊκός; Προέχει σήμερα η νίκη επί του ΟΦΗ

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Ένα πολύ σημαντικό και παράλληλα δύσκολο ματς περιμένει σήμερα τον ΠΑΟΚ στις 20:00 (Live metrosport.gr - Metropolis 95.5 – NOVASPORTSPRIME) στην Τούμπα. Υποδέχεται τον ΟΦΗ που πριν από μερικές μέρες είχε αλώσει την έδρα του Παναιτωλικού με 4-0 και με καλή ψυχολογία ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ΟΦΗ είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες στο Πρωτάθλημα που έκοψαν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ αφού στο πρώτο ματς και στο τελευταίο ουσιαστικά δευτερόλεπτο με γκολ του Διαμαντή είχε ισοφαρίσει σε 1-1 αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ σε μια οδυνηρή ισοπαλία. Από τότε φυσικά έχει περάσει ένας ολόκληρος γύρος, ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει την εικόνα του, τρέχει ένα αήττητο σερί και θέλει να το επεκτείνει.
Στην προσπάθεια του αυτή σήμερα ο Λουτσέσκου θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στέλνοντας το μήνυμα πως ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο αργεί και το μυαλό όλων είναι στο σημερινό ματς και πως ο ΠΑΟΚ θα το κερδίσει. Μια νίκη που θα βάλει πίεση στις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο και παίζουν την επομένη.
Αλλωστε την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΟΚ με την ήττα του Παναθηναϊκού μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους επτά και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αύριο οι πράσινοι παίζουν στην έδρα του ΠΑΣ που και την ΑΕΚ κέρδισε και από τον Ολυμπιακό δεν έχασε.

Σήμερα πέντε ποδοσφαιριστές που πήραν ανάσες στο ματς απέναντι στην Καλαμάτα επιστρέφουν φρέσκοι και ξεκούραστοι στην ενδεκάδα. Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ Κουλιεράκης και Ινγκασον που επίσης ξεκουράστηκαν θα είναι στο κέντρο της άμυνας και ο Ράφα Σοάρες στα αριστερά. Ο Σάστρε θα είναι στο δεξί άκρο ενώ ο Αουγκούστο επιστρέφει στο κέντρο έχοντας δίπλα του τον Ντάντας και τον Κωνσταντέλια σε ρόλο δεκαριού πίσω από τον Ολιβέιρα που στα άκρα θα δει τους Νάρεϊ-Ζίβκοβιτς.

Επιστροφή Νινούα στην αποστολή

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χθες με μια τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και αμέσως μετά ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι Καντουρί, Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες, Κουαλιάτα, Λύρατζης, Τσαούσης και Μουργκ λόγω τραυματισμών ενώ εκτός έμεινε ο Μπίσεσβαρ. Η είδηση είναι πως ο Νινούα επιστρέφει στην αποστολή και τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα ήταν στις 16 Μαϊου 2021 στο ματς με τον Αστέρα στην Τούμπα.
Την αποστολή αποτελούν οι
: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σελιμάι, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.