ΠΑΟΚ: «Ποιος Παναθηναϊκός; Ο ΟΦΗ»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2023

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις επίμονες ερωτήσεις που δέχεται για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ επιμένει να λέει ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το κάθε επόμενο ματς και πώς θα παρουσιάζει μία αξιόλογη ομάδα. Αποφεύγει να μιλά πιο στοχευμένα για την μάχη του τίτλου ή της δυάδας αν προτιμάτε, στο Πρωτάθλημα, αλλά πλέον και για το Κύπελλο.

 Γιατί με την μετωπική με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό να έρχεται, είναι ξεκάθαρο ότι πιθανή πρόκριση ανοίγει τον δρόμο για τον τελικό. Στις δύο αναμετρήσεις Κυπέλλου με τους “πράσινους” παρεμβάλλεται και το παιχνίδι της Λεωφόρου για το πρωτάθλημα, επίσης πολύ κρίσιμο, και είναι λογικό το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου να αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στα ΠΑΟΚτσήδικα και συνολικά στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Δεν συμβαίνει, όμως, στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ εκεί που το κυρίαρχο μότο είναι πάμε για το επόμενο παιχνίδι. “Ποιος Παναθηναϊκός; Ο ΟΦΗ...” έλεγαν το βράδυ της Τρίτης αποχωρώντας από το γήπεδο της Τούμπας, ο Λουτσέσκου, συνεργάτες του και οι παίκτες της ομάδας. Όσοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον Ρουμάνο τεχνικό για να αλιεύσουν κάποια σκέψη του για τα παιχνίδια με τους “πράσινους”, εισέπρατταν το… ενοχλημένο βλέμμα του και μία ξεκάθαρη στόχευση για τον σαββατιάτικο αγώνα με την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Προφανώς και ο ίδιος περιμένει πώς και πώς τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, ειδικά μάλιστα, όταν συχνά πυκνά αναφέρεται και στην διαιτητική αδικία στο ματς του πρώτου γύρου, όμως, έχει πλέον την εμπειρία και κυρίως την-γνωστή και από την προηγούμενη θητεία του- πειθαρχία, να βάζει μπροστά ένα ένα τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Ο 53χρονος τεχνικός γνωρίζει ότι μιλάμε για μία νέα ομάδα και πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να μην χάνει την συγκέντρωσή της.Enter

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.