Σαν έτοιμος από καιρό ο Νταρίντα

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Οι μεγάλες πιθανότητες που έχει ο Βλάντιμιρ Νταρίντα για συμμετοχή στο αρχικό σχέδιο του Άλαν Πάρντιου στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν αποτελούν έκπληξη. Ειδικά για όσους ζουν την καθημερινότητα της ομάδας. Ο Τσέχος μέσος έχει εντυπωσιάσει ευχάριστα τους ανθρώπους του Αρη με τον επαγγελματισμό του αφενός και αφετέρου με την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και είναι ο βασικός λόγος που έχει μπει δυνατά στην εξίσωση για να πάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι.
Η αλήθεια είναι πως αν ήταν άλλος παίκτης μπορεί να μην έμπαινε τόσο άμεσα στο πλάνο του προπονητή, όμως η παρουσία του Νταρίντα στην καθημερινότητα της ομάδας αλλά και η εμπειρία του σε συνδυασμό με τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού του, που αναμένεται να φέρουν κάτι διαφορετικό στον άξονα, βοηθούν στην όλη διαδικασία και σε πιο εύκολη απόφαση για τον Πάρντιου. Ο Βρετανός δεν τον υπολογίζει απλά, αλλά ποντάρει σε αυτό καθώς θεωρεί ότι μαζί με τον Ετέμπο θα συγκροτήσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στη μεσαία γραμμή και θα δώσουν την απαραίτητη ισορροπία.
Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για τον άξονα αφορά στον τρίτο παίκτη που θα πλαισιώσει το πιθανότερο δίδυμο Ετέμπο-Νταρίντα. Εφόσον δεν αγωνιστεί ο Πάλμα, τότε ο Ματέο Γκαρσία “παίζει” για τα άκρα και σε αυτό το ενδεχόμενο ο Νταμπό ή ο Μάνου Γκαρθία θα πάρουν θέση στην τριάδα του άξονα, με τον Ισπανό να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες αφού μπορεί να δώσει και περισσότερες βοήθειες στη δημιουργία από τη μεσαία γραμμή.

Ρεπορτάζ: Γ.Στράντζαλης, Β.Βλαχόπουλος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.