Η συγκινητική αφιέρωση για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς από τη συζυγό του, Αριάννα

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2022

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ήταν ένας από τους μεγαλύτερους μαχητές που έχουν εμφανιστεί στα ιταλικά γήπεδα, είτε με την ιδιότητα του παίκτη είτε με εκείνη του προπονητή, όμως παρά το γεγονός πως έδωσε και κέρδισε αμέτρητες μάχες για δεκαετίες, δεν μπόρεσε να κερδίσει τη δυσκολότερη όλων, εκείνη κόντρα στην λευχαιμία.

Ο τραγικός επίλογος της ζωής του γράφτηκε σε ηλικία μόλις 53 ετών και βύθισε σε πένθος όλη την ιταλική ποδοσφαιρική οικογένεια και όχι μόνο, με τους δικούς του ανθρώπους να είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ για τον αδόκητο χαμό του.

Με αφορμή μάλιστα τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς εκείνον στο πλευρό της, η σύζυγός του και μητέρα των πέντε παιδιών του, Αριάννα, προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αφιερωμένη στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε αμέτρητες υπέροχες στιγμές στη ζωή της.

PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΝΑ ΜΙΧΑΙΛΟΒΙΤΣ

"Δεν έχεις διάθεση να γιορτάσεις αλλά το κάνεις. Για τα παιδιά. Για την οικογένεια. Θα είναι άσχημα. Τα δώρα που δεν χρειάζεται να αγοράσεις φέτος. Η άδεια καρέκλα. Οι αναμνήσεις από περασμένες γιορτές.

Η φωνή που δεν ακούς. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το ξεπεράσεις. Μπορεί ανάμεσα στα δάκρυα, ένα μικρό χαμόγελο να εμφανιστεί στο πρόσωπό σου. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος.

Να είσαι ευγνώμων για τις γιορτές που κάνατε μαζί. Άρχισε μια νέα παράδοση στη μνήμη του. Και να θυμάσαι πάντα την αγάπη που ήταν εκεί", έγραψε μέσω Instastory.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.