Maestro: Φίλος του ΠΑΟΚ δηλώνει πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς

Metrosport Team19 Δεκεμβρίου 2022

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», κατάφερε να κερδίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το ελληνικό κοινό και πλέον είναι έτοιμο να κατακτήσει και το παγκόσμιο, αφού από σήμερα «στριμάρει» στο Netflix.Με αφορμή λοιπόν αυτή τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, πρωταγωνιστής φιλοξενήθηκε σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή (Sport FM) και εξέφρασε ανοιχτά την αγάπη του για τον... ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Ορέστη Χαλκιά, ή τον τηλεοπτικό «Αντώνη», που φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Αλέξανδρου Τσουβέλα και της Μαρίας Ζαφειράτου. Ο επιτυχημένος ηθοποιός , που εκτός από τις ικανότητές του στην υποκριτική έχει συγκλονίσει τους Έλληνες τηλεθεατές και στο τραγούδι, έπαιξε «μπάλα» εκτός σκηνής και μίλησε για ποδόσφαιρο.

Κρατώντας ρίζες από την Θεσσαλονίκη, ο Ορέστης Χαλκιάς αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως: «Είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, όποτε μπορούσα από μικρός πήγαινα στο γήπεδο. Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου ήμουν Παναθηναϊκός. Ο αδερφός μου είναι Ηρακλής, έπαιζε μπάλα μικρός. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο, παρότι οι γονείς μας δεν έχουν την παραμικρή σχέση. Από το εξωτερικό υποστηρίζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γιατί αυτή ήταν στα φόρτε της όταν μεγάλωνα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.