Καρασαββίδης: «Χάρηκα που αποκλείστηκε η Γερμανία»

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2022

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, ο Αριστοτέλης Καρασσαβίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον αποκλεισμό – σοκ της Γερμανίας από το Μουντιάλ. Μίλησε όμως και για τον ΠΑΟΚ. Εξέφρασε μάλιστα και την προσωπική του άποψη, λέγοντας πως χάρηκε που αποκλείστηκε η Γερμανία.

Μάλιστα αρχικά υποστήριξε:

«Τα γερμανικά τα ήξερα καλά από μικρό παιδί, γιατί εδώ μεγάλωσα. Όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ είχα κάνει και τον διερμηνέα στον πρώην προπονητή της ομάδας, τον Βάλτερ Σκότσικ αν θυμάσαι καλά. Από ότι έχω μάθει αυτή την χρονική περίοδο, ο Σκότσικ είναι στην Αυστρία και είναι συνταξιούχος. Μέσω κάποιου φίλου έμαθα νέα του.

Έχουμε ένα γκάλοπ στο Metropolis 95,5 για την Γερμανία και τον αποκλεισμό της από το παγκόσμιο Κύπελλο. Λογικά κάποιος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, το συναίσθημα του αποκλεισμού είναι η λύπη. Όπως και να το κάνουμε οι Γερμανοί κοιτάνε πως θα παίξουν ποδόσφαιρο. Από την άλλη όμως επειδή έχουν…. σηκώσει πάρα πολύ ψηλά τον αμανέ, κάπου το συναίσθημα για τον αποκλεισμό τους, είναι και χαρά. Δεν κερδίζεις εάν δεν παίξεις.

Στο γκάλοπ που κάνατε στο Metropolis 95,5 θα ψήφιζα, χαρά για τον αποκλεισμό. Όσοι μένουν στην Γερμανία έχουν απηυδήσει με όσα ακούνε. Από την άποψη που λένε πως εμείς είμαστε οι καλύτεροι. Θεωρούν ότι η Μπάγερν είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Υπάρχουν και άλλες ομάδες. Αν δεν παίξεις, αν δεν ματώσεις, θα πας στο σπίτι σου. Οι Γερμανοί πάντως είναι πολύ στεναχωρημένοι. Έκαναν ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και αυτό το γεγονός τους στέρησε την δυνατότητα της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σου ανέλυσα το σκεπτικό μου. Οσο για τον ΠΑΟΚ δεν ξεχνάω όλα όσα έζησα με την ομάδα μου.

Τώρα στις 3 Φεβρουαρίου θα κατέβω για τρεις εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και δεν σου κρύβω πως μπαίνουμε στον δρόμο για σύνταξη. Ούτε εγώ το πιστεύω. Φθάσαμε στα 58 έτη και συνεχίζουμε».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.