ΠΑΟΚ: Μια πρωτόγνωρη αλλά απαραίτητη διαδικασία

Γιώργος Ζαΐρης28 Νοεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στην Λάρνακα για ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας. Όπως και οι υπόλοιπες ομάδες καλείται να διαχειριστεί κάτι πρωτόγνωρο αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε τόσο μεγάλο διάστημα διακοπής στο Πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο μια μικρή προετοιμασία μέσα στην αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ πήγε σε αυτή τη διακοπή με τρεις συνεχόμενες νίκες και έχοντας βρει τα πατήματα του. Πλέον οφείλει να παραμείνει σε αγωνιστική εγρήγορση ώστε να τελειώσει το 2022 μόνο με νίκες. Αλλωστε υπάρχει και το ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα σε αυτό το διάστημα σε μια διοργάνωση που η κατάκτηση του τροπαίου είναι βασικός στόχος.

Από τον καταρτισμό της αποστολής βγαίνουν ειδήσεις. Κάποιος μπορεί να σταθεί στην παρουσία του Μουργκ που δεν έχει λεπτό συμμετοχής σε ματς ή παρουσία σε αποστολή. Προφανώς και θα περιμένουμε να δούμε αν ο Λουτσέσκου του δώσει ευκαιρία σε κάποιο από τα τρία φιλικά ή απλά ο ΠΑΟΚ έξυπνα και σωστά πράττοντας τηρεί τις συμβατικές του υποχρεώσεις απέναντι στον ποδοσφαιριστή ελπίζοντας πως σε λίγες εβδομάδες θα βρει ομάδα.

Αυτό το δεκαήμερο είναι άκρως σημαντικό για τον Νάρεϊ ώστε να πάρει ρυθμό και να μπει άμεσα ξανά στα ματς. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Λευτέρη Λύρατζη όπως θα πω και για τον Τσαούση ασχέτως αν πλέον ο Ράφα Σοάρες διεκδικεί στα ίσα τη θέση στην ενδεκάδα. Δεν προσπερνώ φυσικά τον Βιεϊρίνια που η παρουσία του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι πολύτιμη. Χρήσιμο αυτό το δεκαήμερο και για τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Το σημερινό φιλικό σαφώς και πρέπει να χαρακτηριστεί ως μια καλή προπόνηση αφού ο Δικέφαλος δεν θα έχει συμπληρώσει ούτε ένα 24ωρο από τη στιγμή που θα βρίσκεται στη Λάρνακα. Θα έχει ενδιαφέρον αυτό το δεκαήμερο, η «Μ» βρίσκεται στη Λάρνακα και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν σε αυτό το διάστημα της παρουσίας του ΠΑΟΚ στην Κύπρο. Μια παρουσία που δίνει χαρά στους πολλούς, πάρα πολλούς φίλους του Δικεφάλου που ζουν εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.