Μουντιάλ: Τι είπε ο σκόρερ της Γκάνας για τον πανηγυρισμό α λα Κριστιάνο

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2022

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του Οσμάν Μπουκαρί μετά το γκολ του στο 89ο λεπτό του αγώνα της Γκάνας κόντρα στην Πορτογαλία που έκανε το 3-2. Ο Γκανέζος μετά το γκολ, αντί να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα και να την πάει στο κέντρο ώστε να κερδίσει χρόνο στο κυνήγι της ισοφάρισης, όχι απλώς πανηγύρισε, αλλά έκανε και την κίνηση-σήμα κατατεθέν του Κριστιάνο Ρονάλτο, το «Siuuu».

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, η κίνηση του Μπουκαρί έμοιαζε σαν πικάρισμα στον Πορτογάλο, ενώ στο πλάνο που έδωσε ο σκηνοθέτης, ο CR7 φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος στον πάγκο της Πορτογαλίας βλέποντας τον Γκανέζο να πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο.


Ο Μπουκαρί όμως, με ανάρτησή του στο twitter ξεκαθάρισε πως δεν είχε πρόθεση να δείξει ασέβεια στον Κριστιάνο, τονίζοτας πως η ανατροφή του δεν του το επιτρέπει, ενώ χαρακτήρισε τον CR7 ως ένα από τα είδωλά του. « Παρατήρησα πως ο πανηγυρισμός μου σήμερα έφερε σχόλια στα οποία υπάρχουν ισχυρισμοί πως έδειξα ασέβεια στον Κριστιάνο. Αυτό είναι λάθος. Με συνεπήραν τα συναισθήματα της στιγμής, το γεγονός ότι σκόραρα για την χώρα μου στο ντεμπούτο μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτι που με οδήγησε στον πανηγυρισμό. Η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να είμαι ασεβείς με μεγαλύτερούς μου, αφήστε ήσυχο ένα από τα είδωλά μου. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι.» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γκανέζος.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.