Χάρελ για τον καυγά με τον Γιάννη: «Όταν με αγνοείς αυτά παθαίνεις»

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, για αυτό και ο Χάρελ έσπευσε να παρουσιάσει τη δική του, όσον αφορά το επεισόδιο του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θέλοντας, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, τόνισε πως ζήτησε από τον Έλληνα σταρ να φύγει από το παρκέ των Σίξερς για να προπονηθεί.

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει μετά το ξέσπασμα του «Greek Freak», προς τους εργαζόμενους του γηπέδου των Σίξερς ύστερα από την ήττα των Μπακς. Μάλιστα, το βίντεο που ρίχνει μια σκάλα έγινε πολύ γρήγορα viral, όμως τα αμερικανικά media αποκάλυψαν πως ο εκνευρισμός του οφειλόταν στον Χάρελ. Όπως ανέφερε το «Athletic», ο σέντερ των Σίξερς είχε πάρει την μπάλα του Γιάννη, τον έδιωξε προς τα αποδυτήρια και λίγο αργότερα απείλησε τον αδερφό του, Θανάση.

Σε όλα όσα ακούστηκαν εις βάρος του, ο Χάρελ θέλησε να πάρει θέση ,ξεκαθαρίζοντας μέσω Twitter πως : «Πρέπει πρώτα να σιγουρευτείτε πως έχετε ολόκληρη την ιστορία. Ζήτησα από αυτόν τον άνθρωπο να φύγει από το παρκέ για να προπονηθώ. Έπρεπε να αλλάξουν το παρκέ, αλλά με αγνόησε και τότε αυτά παθαίνεις. Ο σεβασμός είναι σεβασμός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.